Κόσμος

Μοντέλο του OnlyFans έσφαξε τον σύντροφό της

Το γνωστό μοντέλο, Courtney Clenney, κατηγορείται πως δολοφόνησε τον φίλο της στο διαμέρισμά τους στο Μαϊάμι

Μοντέλο του OnlyFans έσφαξε τον σύντροφό της
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

H Kόρτνεϊ Κλίνεϊ, μοντέλο του Only Fans, κατηγορείται για τη δολοφονία του εν διαστάσει συντρόφου της στο διαμέρισμά τους στο Μαϊάμι.

Η Αμερικανίδα influencer συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη στη Χαβάη και είναι εν αναμονή της έκδοσης της στη Φλόριντα, όπου θα αντιμετωπίσει κατηγορία για δολοφονία δεύτερου βαθμού του 27χρονου Κρίστιαν Όμπουμσελ τον Απρίλιο, σύμφωνα με τον δικηγόρο υπεράσπισης, Φρανκ Πριέτο.

Η 25χρονη βρισκόταν σε κέντρο απεξάρτησης στη Χαβάη για κατάχρηση ουσιών και μετατραυματική διαταραχή όταν συνελήφθη από την αστυνομία, είπε ο δικηγόρος της.

«Είμαι εντελώς σοκαρισμένος, ειδικά από τη στιγμή που συνεργαζόμασταν με την έρευνα και προσφερθήκαμε να την παραδώσουμε οικειοθελώς εάν κατηγορηθεί» και πρόσθεσε: «ανυπομονούμε να ξεκαθαρίσουμε το όνομά της στο δικαστήριο».

Το μοντέλο του OnlyFans, η οποία έχει 2 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, φέρεται να μαχαίρωσε τον φίλο της στο στήθος στις 3 Απριλίου μετά από καυγά στην πολυτελή πολυκατοικία τους στο Edgewater του Μαϊάμι.

Ο δικηγόρος της ισχυρίστηκε ότι η Κόρτνεϊ Κλίνεϊ ενήργησε σε αυτοάμυνα όταν ο Κρίστιαν Όμπουμσελ της επιτέθηκε και αναγκάστηκε να μαχαιρώσει τον πρώην σύντροφό της, αφού την άρπαξε από το λαιμό, είπε ο δικηγόρος της.

Σε βίντεο που είχε εξασφαλίζει το TMZ από τη σύλληψη της Κόρτνεϊ Κλίνεϊ στον τόπο του εγκλήματος, το μοντέλο φορούσε χειροπέδες και ήταν βουτηγμένο στο αίμα.

Δείτε επίσης