Κόσμος

Βίντεο - Ντοκουμέντο: Η στιγμή του άγριου ξυλοδαρμού γυναικών από ομάδα ανδρών έξω από εστιατόριο στην Κίνα

Κατηγορούνται 28 άτομα - Οι αρχές ερευνούν τη σχέση τους με εγκληματικούς οργανισμούς καθώς και το ρόλο 15 αξιωματούχων

Βίντεο - Ντοκουμέντο:  Η στιγμή του άγριου ξυλοδαρμού γυναικών από ομάδα ανδρών έξω από εστιατόριο στην Κίνα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τέσσερις γυναίκες δέχτηκαν άγρια επίθεση από πλήθος ανδρών σε εστιατόριο της πόλης Τανγκσάν στην Κίνα. Αφορμή ΄για την επίθεση ήταν το γεγονός ότι μία από τις γυναίκες απώθησε άνδρα, ο οποίος της έκανε ένα κομπλιμέντο και στη συνέχεια την άγγιξε.

Η υπόθεση θα οδηγηθεί στα δικαστήρια, καθώς έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βάρος 28 ανθρώπων, ενώ οι Αρχές ερευνούν ακόμα 15 αξιωματούχους για εμπλοκή στην υπόθεση.

Η βάναυση επίθεση καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του εστιατορίου και η κυκλοφορία του βίντεο προκάλεσε αντιδράσεις

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας πλησίασε μία γυναίκα και της έκανε ένα κομπλιμέντο και την άγγιξε αλλά εκείνη των απώθησε.

Με τη σειρά του ο νεαρός τη χτύπησε και στη συνέχεια, άλλοι άνδρες έσυραν έξω από το κατάστημα τη γυναίκα και την ξυλοκόπησαν ενώ ήταν πεσμένη στο οδόστρωμα.

Επίσης ξυλοκοπήθηκαν από άνδρες ακόμα τρεις γυναίκες που ήταν παρούσες στο εστιατόριο!

Το περιστατικό συνέβη τον Ιούνιο αλλά τώρα απαγγέλθηκαν κατηγορίες εις βάρος των 28 ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Άνοιξε συζήτηση για την έμφυλη βία

Το επεισόδιο αυτό έδωσε την αφορμή να ανοίξει στην Κίνα η συζήτηση για την έμφυλη βία αλλά και την αντίδραση της αστυνομίας που καθυστέρησε να μεταβεί στο εστιατόριο την ημέρα της επίθεσης

Σε ό,τι αφορά τη δίωξη, οι αρχές ανέφεραν ότι έχουν αξιόπιστα και επαρκή στοιχεία για επτά υπόπτους που σχετίζονται απευθείας με το περιστατικό και είναι μέλη συμμορίας. Ωστόσο δεν ανέφεραν για ποια αδικήματα διώκονται.

Παράλληλα, 15 κρατικοί αξιωματούχοι είναι υπό έρευνα για τις πιθανές σχέσεις με «εγκληματικούς οργανισμούς», πιθανόν αυτούς που σχετίζονται με τους δράστες.

Δείτε επίσης