Κόσμος

ΗΠΑ - Λήξη συναγερμού: Προσγειώθηκε το αεροσκάφος που ήθελε ο πιλότος να ρίξει σε κατάστημα

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το αεροσκάφος προσγειώθηκε σε ένα χωράφι

ΗΠΑ - Λήξη συναγερμού: Προσγειώθηκε το αεροσκάφος που ήθελε ο πιλότος να ρίξει σε κατάστημα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Λήξη συναγερμού για το αεροσκάφος του οποίου ο πιλότος απειλούσε να το ρίξει σε υποκατάστημα της αλυσίδας Walmart στο Τουπέλο του Μισισίπι, καθώς νωρίς το βράδυ του Σαββάτου προσγειώθηκε τελικά σε χωράφι, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Νωρίτερα, το αστυνομικό τμήμα στο Τουπέλο του Μισισίπι είχε ανακοινώσει πως είχε απευθείας επικοινωνία με τον πιλότο, ενώ είχαν εκκενώσει το κατάστημα της Walmart και ένα πρατήριο βενζίνης που βρισκόταν πολύ κοντά.

Τοπική εφημερίδα, επικαλούμενη πολλές πηγές, ανέφερε ότι το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Άσλαντ, ένα αραιοκατοικημένο μέρος του Μισισίπι, και ο πιλότος ήταν ακόμα ζωντανός.

Στα social media δημοσιοποιήθηκε φωτογραφία αλλά και βίντεο που έδειχνε ένα μικρό αεροπλάνο σε ένα χωράφι και πιθανότατα ήταν το σκάφος του επίδοξου πιλότου-καμικάζι.

Επίσης στα social media κοινοποιήθηκε μια ανάρτηση που έκανε ο φερόμενος ως πιλότος του αεροπλάνου, στην οποία ανέφερε πως δεν ήθελε να βλάψει κανέναν, ότι αγαπά τους γονείς και την αδελφή του κι έκλεινε με τη λέξη «Αντίο».

Δείτε επίσης