Κόσμος

ΗΠΑ: Παρουσιάστρια ειδήσεων έπαθε εγκεφαλικό την ώρα του δελτίου - Δείτε το βίντεο

Η Τζούλι Τσαν άρχισε να διαβάζει την «πάσα» για το θέμα σχετικά με την ακύρωση της εκτόξευσης του διαστημικού πυραύλου Artemis-1 της NASA, όταν ξαφνικά έχασε την όρασή της

ΗΠΑ: Παρουσιάστρια ειδήσεων έπαθε εγκεφαλικό την ώρα του δελτίου - Δείτε το βίντεο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Συνέβη και αυτό στις ΗΠΑ. Αρχές εγκεφαλικού επεισοδίου υπέστη παρουσιάστρια ειδήσεων σε κανάλι στην Οκλαχόμα, την ώρα του δελτίου.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν η Τζούλι Τσιν, παρουσιάστρια ειδήσεων του καναλιού KJRH, άρχισε να διαβάζει την «πάσα» για το θέμα σχετικά με την ακύρωση της εκτόξευσης του διαστημικού πυραύλου Artemis-1 της NASA.

«Συγγνώμη, κάτι δεν πάει καλά με εμένα σήμερα το πρωί και σας ζητώ συγγνώμη» είπε η παρουσιάστρια ειδήσεων με το κοντρόλ να προχωρά γρήγορα στο δελτίο καιρού.

Τελικά, όπως αποδείχθηκε η Τσιν, η οποία δεν επέστρεψε ποτέ στην παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων, είχε υποστεί αρχές εγκεφαλικού, σύμφωνα με την διάγνωση των γιατρών του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε.

Το απόγευμα της Κυριακής η Τσιν με μήνυμά της στο Facebook εξήγησε ότι είναι καλά στην υγεία της: «Είμαι χαρούμενη γιατί όλες μου οι εξετάσεις βγήκαν καλές. Για την ώρα οι γιατροί πιστεύουν ότι υπέστη αρχές εγκεφαλικού αλλά όχι ένα κανονικό εγκεφαλικό. Υπάρχουν ακόμα πολλές ερωτήσεις αλλά η τελική εκτίμηση είναι πως θα είμαι μια χαρά».

Περιγράφοντας το πώς βίωσε ό,τι συνέβη σε ζωντανή μετάδοση η παρουσιάστρια ειδήσεων έγραψε: «Το επεισόδιο συνέβη ξαφνικά. Ένιωθα καλά πριν το δελτίο ειδήσεων. Κατά τη διάρκειά του, όμως, άρχισαν να συμβαίνουν διάφορα. Αρχικά έχασα την όρασή μου από το ένα μάτι. Στη συνέχεια το χέρι μου άρχισε να μουδιάζει. Κατάλαβα ότι αντιμετώπιζα σοβαρό πρόβλημα όταν δεν μπορούσα να εκφωνήσω τις λέξεις που ήταν μπροστά μου».

Η ανάρτησή της ολοκληρώθηκε με την ίδια να εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους της, που σπεύδοντας να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο της έσωσαν κυριολεκτικά τη ζωή.

Δείτε επίσης