Κόσμος

Βλαντιμίρ Πούτιν: Τον πήρε ο ύπνος κι έγειρε – «Έχει σακούλες κάτω» από τα μάτια - Φουντώνουν τα σενάρια για την υγεία του

Βίντεο που κυκλοφόρησε, δείχνει τον Βλαντιμίρ Πούτιν να κοιμάται κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του κρατικού συμβουλίου…

Φουντώνουν πάλι οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του Βλαντιμίρ Πούτιν
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Όπως φαίνεται στα πλάνα από το παρακάτω βίντεο, ο ίδιος ο πρόεδρος της Ρωσίας και κάποιοι αξιωματούχοι, προσπαθούν απεγνωσμένα να κρατήσουν τα μάτια τους ανοιχτά, παρακολουθώντας ομιλίες σε εκδήλωση, αλλά κανείς τους δεν τα καταφέρνει με επιτυχία…

Τα πλάνα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν να αποκοιμιέται κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, σε συνδυασμό με ισχυρισμούς ότι έχει παραπονεθεί για κόπωση και δύσπνοια, δημιουργούν νέες αμφιβολίες για την κατάσταση της υγείας του.

Το περιστατικό αυτό έρχεται να ενισχύσει τις φήμες ότι ο Ρώσος Προέδρος αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς ακούγεται πως είχε παραπονεθεί στους γιατρούς για «κόπωση και δύσπνοια» στο ταξίδι του στην Άπω Ανατολή της Ρωσίας, όπου παρακολούθησε τους μεγάλους πολεμικούς αγώνες του Βοστόκ, όπου εμφανίζεται μάλιστα να κουτσαίνει καθώς περπατάει!

«Ακόμη και πριν από την πτήση για την Καμτσάτκα, ο πρόεδρος της Ρωσίας είχε επιδεινωμένα προβλήματα με τα νεφρά του, εμφάνισε πρήξιμο στο πρόσωπό του και εμφανίστηκαν ξεκάθαρα ‘σακούλες’ κάτω από τα μάτια του», ανέφερε το κανάλι Telegram General SVR, το οποίο εδώ και καιρό ισχυρίζεται ότι ο Πούτιν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Και συνεχίζει: «Παρά τη χρήση χαπιών, δεν υπήρξε σοβαρή βελτίωση. Κατά την άφιξή του στην Καμτσάτκα, ο Πούτιν παραπονέθηκε στους γιατρούς για κόπωση και δύσπνοια. Αλλά ο πρόεδρος αποφάσισε να συμμετάσχει σε προσχεδιασμένες δραστηριότητες».

Δείτε επίσης