Κόσμος

Η κίνηση που εξόργισε τον Κάρολο όταν υπέγραφε την απόφαση που τον έκανε βασιλιά – Έξαλλος με τον βοηθό του

Πολύ μικρό το τραπεζάκι για ένα μεγάλο έγγραφο

Η κίνηση που εξόργισε τον Κάρολο όταν υπέγραφε την απόφαση που τον έκανε βασιλιά – Έξαλλος με τον βοηθό του
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Νέος βασιλιάς ανακηρύχθηκε σήμερα ο Κάρολος Γ' και πλήθος κόσμου πρόσεξε τη στιγμή που ο νέος μονάρχης έκανε ξαφνικά μια οργισμένη χειρονομία σε έναν από τους βοηθούς του.

Καθώς πήγαινε να υπογράψει την ιστορική διακήρυξη, ο βασιλιάς έκανε μανιωδώς νόημα σε έναν βοηθό να μετακινήσει ένα κουτί με στυλό από το γραφείο του το οποίο τον εμπόδιζε να υπογράψει. Οι θεατές περιέγραψαν το τραπεζάκι ως «πολύ μικρό» για το τεράστιο έγγραφο.

Παρά τη σοβαρότητα της στιγμής, οι θεατές δεν μπορούσαν να μην βρουν διασκεδαστική την προφανή δυσκολία που είχε ο βασιλιάς με το στυλό και ξέσπασαν σε κωμικά σχόλια σχετικά με το συμβάν.

Ο Κάρολος ζήτησε από έναν κοντινό βοηθό να απομακρύνει το κουτί από το τραπέζι ώστε να μπορέσει να υπογράψει το δεύτερο μέρος του μεγάλου εγγράφου.

Το σετ στυλογράφων που χρησιμοποίησε για να υπογράψει το βαρυσήμαντο έγγραφο ήταν δώρο από τους γιους του, τους πρίγκιπες Χάρι και Γουίλιαμ.

Ορισμένοι θεατές αστειεύτηκαν ότι ο νέος βασιλιάς «έκλεψε» την πένα αφού τον είδαν να την βάζει στην τσέπη του πριν την ξαναβγάλει.

Χαμός στα σόσιαλ μίντια
Οι παρατηρήσεις και τα memes έχουν ήδη κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την αμήχανη στιγμή.

Κάποιος είπε ότι το τραπέζι που υπέγραψε τα έγγραφα «είχε το ιδανικό μέγεθος για ένα ατομικό δείπνο».

Ένας άλλος τηλεθεατής είπε: «Αυτό είναι το επόμενο βήμα. Εξαιρετικό θέαμα. Ο βασιλιάς Κάρολος λίγο ταραγμένος με την κατάσταση με το στυλό».

«Ο βασιλιάς "τσέπωσε" το στυλό»
Ο χρήστης του Twitter, ο οποίος είναι προφανώς συνηθισμένος να αντιμετωπίζει προβλήματα με τα γραφική ύλη, παρατήρησε: «Ο Κάρολος τσέπωσε το στυλό»

Εν τω μεταξύ, ένας άλλος έφτιαξε ένα meme σχολιάζοντας την προφανή έλλειψη προετοιμασίας και σύγχυσης, αστειευόμενος ότι σε μια από τις «πιο υπερβατικές στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του Ηνωμένου Βασιλείου» ο Κάρολος έπρεπε να χρησιμοποιήσει ένα στυλό bic από το ράφι.

Δείτε επίσης