Κόσμος

Λονδίνο: Πλημμύρισε από λουλούδια το βασιλικό πάρκο - Χιλιάδες Βρετανοί αποτίουν φόρο τιμής στην αγαπημένη τους βασίλισσα

Η απώλεια της βασίλισσας Ελισάβετ συγκλονίζει τη βρετανική κοινωνία

Πλήθος κόσμου συρρέει στο Green Park για να αποτίσει φόρο τιμής στην αγαπημένη βασίλισσα των Βρετανών
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Πρωτοφανείς είναι οι εικόνες στο Green Park, ένα από τα βασιλικά πάρκα, στο οποίο συρρέουν όλη μέρα χιλιάδες άνθρωποι για να εναποθέσουν λίγα λουλούδια τα λουλούδια προς τιμήν της βασίλισσας.

Πολλοί πολίτες που συρρέουν στο πάρκο έσπευσαν να βοηθήσουν να αφαιρεθούν οι τόνοι πλαστικού από τα περιτυλίγματα στις ανθοδέσμες, προσπαθώντας να βοηθήσουν το προσωπικό του πάρκου που βρέθηκε μπροστά σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση, δίνοντας μάχη να διατηρήσει καθαρό το πάρκο.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας - που είναι η δεύτερη επίσημη ημέρα πένθους για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β' - το φέρετρο της μεταφέρεται οδικώς στο Παλάτι του Χόλιροντχαους στο Εδιμβούργο, σε ένα ταξίδι έξι ωρών με νεκροφόρα, καλύπτοντας 175 μίλια.

Όσοι βρέθηκαν πάντως στο Green Park για να αποτίσουν φόρο τιμής στην Βασίλισσα Ελισάβετ είχαν τη δυνατότητα να δουν το Βασιλιά Κάρολο, καθώς οδηγήθηκε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ νωρίς σήμερα το απόγευμα ανάμεσα σε πλήθος κόσμου, που περίμενε να τον υποδεχτεί, σε κλίμα συγκίνησης. Υπενθυμίζεται πως η κηδεία της Ελισάβετ Β΄ θα τελεστεί στις 19 Σεπτεμβρίου.

Δείτε επίσης