Κόσμος

Ουίλιαμ και Χάρι έκαναν αγρυπνία δίπλα από το φέρετρο της Βασίλισσας Ελισάβετ

Δείτε βίντεο και φωτογραφιες

Ουίλιαμ και Χάρι έκαναν αγρυπνία δίπλα από το φέρετρο της Βασίλισσας Ελισάβετ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σύσσωμα τα εγγόνια της Βασίλισσας Ελισάβετ, φυσικά και οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι συμμετείχαν απόψε σε αγρυπνία γύρω από το φέρετρό της, δύο ημέρες πριν από την κηδεία της.

Οι δύο γιοί του βασιλιά Καρόλου Γ' φορούσαν την επίσημη στρατιωτική τους στολή -ο Κάρολος επέτρεψε τελικά στον Χάρη να τη φορέσει μετά την ηχηρή απομάκρυνσή του από τη μοναρχία-, σε αντίθεση με τα έξι εξαδέλφια τους.

Ο Δούκας του Σάσεξ φορούσε τη στολή Blues and Royals Νο 1, το παράσημο και το αστέρι λαιμού KCVO, το μετάλλιο επιχειρησιακής υπηρεσίας στο Αφγανιστάν, τα μετάλλια Χρυσό, Διαμαντένιο και Πλατινένιο Ιωβηλαίο και τα φτερά πιλότου του στρατού.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φορούσε τη στολή Blues and Royals No 1, τη ζώνη Garter Sash, το αστέρι Garter Star, τα μετάλλια Golden, Diamond και Platinum Jubilee και τα φτερά πιλότου της RAF.

Τα οκτώ εγγόνια της βασίλισσας Ελισάβετ έφτασαν στο Γουέστμινστερ λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα. Στάθηκαν για 15 λεπτά με την πλάτη προς το φέρετρο και χαμηλωμένο το κεφάλι, υπό τα βλέμματα των επισκεπτών που έφθαναν για να αποτίσουν ύστατο φόρο τιμής στη σορό της Ελισάβετ Β', η οποία θα παραμείνει εκτεθειμένη σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι το πρωί της Δευτέρας.

Μαζί με τον Ουίλιαμ και τον Χάρι ήταν τα έξι εξαδέλφια τους, ανάμεσα στα οποία οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία, κόρες του πρίγκιπα Άντριου. Τα άλλα εξαδέλφια στη σημερινή αγρυπνία ήταν οι Πίτερ Φίλιπς και Ζάρα Τίνταλ, τα παιδιά της πριγκίπισσας Άννας, και οι Λουίζ και Τζέιμς, τα παιδιά του πρίγκιπα Εδουάρδου.

ΚηδείαΕλισάβετΠρίγκιπες Κηδεία ΕλισάβετΠρίγκιπας Θάνατος

Δείτε επίσης