Κόσμος

Μέγκαν Μαρκλ: «Πρόσωπο με πρόσωπο» με τον βασιλιά Κάρολο - Ζητάει συνάντηση για να λύσει τις παρεξηγήσεις

Λίγες ώρες μετά την ταφή της βασίλισσας Ελισάβετ, τα προβλήματα παραμένουν στις σχέσεις των μελών της οικογένειας…

Η Μέγκαν Μαρκλ ζητάει συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο για να λύσει τις παρεξηγήσεις
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μπορεί η Μέγκαν Μαρκλ και ο σύζυγός της, Χάρι να ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για τις ΗΠΑ όπου μένουν μόνιμα τα τελευταία χρόνια, όμως πριν φύγουν υπάρχει μια ακόμα εκκρεμότητα…

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν οι δυο τους εγκαταλείψουν το Ηνωμένο Βασίλειο, η Μέγκαν Μάρκλ, θα ήθελε να δει τον βασιλιά Κάρολο, για μια συνάντηση «πρόσωπο με πρόσωπο»!

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Νιλ Σον, ο οποίος ασχολείται με τα τεκταινόμενα της βασιλικής οικογένειας, μια «πολύ έμπιστη πηγή» του αποκάλυψε την επιθυμία της Μέγκαν να μιλήσει κατ’ ιδίαν με τον νέο βασιλιά. Ο Σον υποστηρίζει πως η πρώην ηθοποιός θέλει να «ξεκαθαρίσει τα πράγματα», προτού η ίδια και ο σύζυγός της επιστρέψουν στις ΗΠΑ και στα παιδιά τους, τον τρίχρονο Άρτσι, και την ενός έτους Λίλιμπετ. Μάλιστα, το βίντεο όπου ο δημοσιογράφος αναφέρει αυτή την πληροφορία, αναρτήθηκε στο YouTube και έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 300.000 προβολές.

«Είναι μια πολύ γενναία κίνηση από την ίδια τη Μέγκαν», σχολίασε ο Σον. «Θα ήταν μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το κλίμα και να εξηγήσει εν μέρει τη λογική πίσω από αυτά που έκανε τα τελευταία δύο χρόνια με τον Χάρι», εκτιμά ο δημοσιογράφος και προσθέτει πως «ό,τι κι αν πιστεύει κανείς, η αυτοπεποίθηση της Μέγκαν είναι αξιοθαύμαστη».

Πάντως, ο ίδιος δεν είναι σίγουρος ότι με αυτό τον τρόπο θα ξαναφτιάξουν οι σχέσεις του ζευγαριού με τη βασιλική οικογένεια: «Ειλικρινά, δεν έχουμε ιδέα αν αυτό πρόκειται να προχωρήσει», λέει χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης