Κόσμος

Φιέστα Πούτιν στην Κόκκινη Πλατεία για την προσάρτηση: «Ιστορική μέρα, καλωσορίσατε σπίτι σας»

Έκανε λόγο για ημέρα «αλήθειας κα δικαιοσύνης» σε ένα ακόμη σόου μπροστά στα πλήθη

Φιέστα Πούτιν στην Κόκκινη Πλατεία για την προσάρτηση: «Ιστορική μέρα, καλωσορίσατε σπίτι σας»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Για ιστορική ημέρα, έκανε λόγο Βλαντίμιρ Πούτιν σε ομιλία του νωρίτερα στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας όπου εμφανίστηκε μπροστά στα πλήθη για να κάνει μια ομιλία την ημέρα που προσάρτησε το 15% της Ουκρανίας.

«Καλωσορίσατε στο σπίτι», είπε στους κατοίκους των περιοχών που ανακοίνωσε την προσάρτηση νωρίτερα, λέγοντας ότι «επέστρεψαν στην ιστορική τους πατρίδα».

Υπέγραψε την προσχώρηση των 4 περιοχών -Απειλεί και κατηγορεί τη Δύση, καλεί το Κίεβο σε συνομιλίες

Νωρίτερα, είχε ήδη κάνει μια ομιλία, διαρκείας 45 λεπτών, όπου έβαλε κατά των ΗΠΑ και της Δύσης.

Μιλώντας σε συναυλία στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, είπε ότι σήμερα είναι μια «ιστορική ημέρα», «αλήθειας και δικαιοσύνης».

.Πούτιν: Θα κάνουμε τα πάντα για να προστατεύσουμε τις νέες περιοχές της Ρωσίας

Ο Πούτιν είπε ακόμη: «Αγαπητοί φίλοι, θα κάνουμε τα πάντα για να υποστηρίξουμε τους αδελφούς και τις αδελφές μας στη Ζαπορίζια και στη Χερσώνα, και στο Ντονέτσκ και το Λουχάνσκ. Θα κάνουμε τα πάντα για να αυξήσουμε το επίπεδο ασφάλειας σε αυτά τα εδάφη για αυτούς τους ανθρώπους. Θα κάνουμε τα πάντα για να αποκαταστήσουμε την οικονομία και να αποκαταστήσουμε τις υποδομές, να φτιάξουμε σχολεία, νέα ιδρύματα, νοσοκομεία. Έχουμε γίνει πιο δυνατοί γιατί είμαστε μαζί. Έχουμε την αλήθεια. Και η αλήθεια σημαίνει δύναμη. Η νίκη θα είναι δική μας».

Δείτε επίσης