Κόσμος

«Λουτρό αίματος» στην Ταϊλάνδη: Πρώην αστυνομικός ο μακελάρης - Σκότωσε και τη γυναίκα του και το παιδί του και μετά αυτοκτόνησε

Μπούκαρε σε παιδικό σταθμό και σκόρπισε τον τρόμο και τον θάνατο - Άνοιξε πυρ, δολοφονώντας 34 άτομα, ανάμεσά τους 23 παιδιά - Δείτε συγκλονιστικά βίντεο

«Λουτρό αίματος» στην Ταϊλάνδη: Πρώην αστυνομικός ο μακελάρης - Σκότωσε και τη γυναίκα του και το παιδί του και μετά αυτοκτόνησε
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τουλάχιστον 34 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα σε περιστατικό με πυρά σε παιδικό σταθμό σε επαρχία της βορειοανατολικής Ταϊλάνδης, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Στους νεκρούς περιλαμβάνονται παιδιά και ενήλικες, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, στην οποία προστίθεται ότι ο ως δράστης, που είναι επίσης νεκρός, ήταν πρώην αστυνομικός.

Το Γαλλικό πρακτορείο, επικαλούμενο τοπικό αξιωματούχο, μεταδίδει ότι τα 23 από 34 θύματα είναι παιδιά.

Σκότωσε τη γυναίκα του και το παιδί του και μετά αυτοκτόνησε

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες που έρχονται στο φως για τον μακελάρη είναι σοκαριστικές. Σύμφωνα με το AFP, αλλά και ταϊλανδέζικα μέσα ενημέρωσης ο ένοπλος της επίθεσης με πυρά σε παιδικό σταθμό στην Ταϊλάνδη αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές, σκότωσε επίσης τη σύζυγο και το παιδί του.

Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε ότι το περιστατικό έγινε σε παιδικό σταθμό στη Νονγκ Μπούα Λάμπου.

Το ποσοστό οπλοκατοχής στη Ταϊλάνδη είναι υψηλό συγκριτικά με κάποιες άλλες χώρες της περιοχής, και τα επίσημα στοιχεία δεν περιλαμβάνουν τον πολύ υψηλό αριθμό παράνομων όπλων.

Τα περιστατικά με πυρά, όπως το σημερινό, είναι σπάνια. Ωστόσο το 2020 ένας στρατιώτης, εξοργισμένος με την αποτυχία μιας συμφωνίας για ακίνητα, σκότωσε τουλάχιστον 29 ανθρώπους και τραυμάτισε 57 σε μια επίθεση σε τέσσερις τοποθεσίες.

Δείτε επίσης