Κόσμος

Τουρκικά μη επανδρωμένα ιπτάμενα οχήματα, μη οπλισμένα και μάχης, βρίσκονται στην κατεχόμενη Κύπρο, δηλώνει ο Ερντογάν

Σύμφωνα με το κρατικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ερωτηθείς αν υπάρχει σχέδιο για τη δημιουργία τουρκικής στρατιωτικής βάσης στην κατεχόμενη Καρπασία

ουρκικά μη επανδρωμένα ιπτάμενα οχήματα, μη οπλισμένα και μάχης, βρίσκονται στην κατεχόμενη Κύπρο, δηλώνει ο Ερντογάν
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη που δεν είναι οπλισμένα και άλλα με οπλισμό βρίσκονται στην κατεχόμενη βόρεια Κύπρο για να την προστατεύσουν απ' όλες τις πλευρές, δήλωσε χθες, Πέμπτη, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την επιστροφή του από τη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας στην Πράγα.

Σύμφωνα με το κρατικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ερωτηθείς αν υπάρχει σχέδιο για τη δημιουργία τουρκικής στρατιωτικής βάσης στην κατεχόμενη Καρπασία, ο Ερντογάν δήλωσε πως τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη μπορεί επίσης να σταλούν στην περιοχή.

«Επειδή είναι ανάγκη να ασφαλίσουμε τη Βόρεια Κύπρο απ' όλες τις πλευρές, απ' όλες τις απόψεις. Είτε δημιουργηθεί βάση είτε όχι, τα αεριωθούμενά μας θα είναι στη Βόρεια Κύπρο αμέσως μόλις απογειωθούν από την ηπειρωτική χώρα μας», πρόσθεσε, σύμφωνα πάντα με το Anadolu.

Δείτε επίσης