Κόσμος

Σφαγή στην Ταϊλάνδη: Τρίχρονη σώθηκε από τον μακελάρη από θαύμα - Κοιμόταν βαθιά, μέσα από την κουβέρτα

Πως το τρίχρονο κοριτσάκι κατάφερε να «ξεγελάσει» τον μακελάρη που αιματοκύλισε έναν ολόκληρο παιδικό σταθμό, σκότωσε τη γυναίκα και το παιδί του και μετά αυτοκτόνησε

Σφαγή στην Ταϊλάνδη: Τρίχρονη σώθηκε από τον μακελάρη από θαύμα - Κοιμόταν βαθιά, μέσα από την κουβέρτα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες για την σφαγή στον παιδικό σταθμό της Ταϊλάνδης με τους 37 νεκρούς, μεταξύ των οποίων 23 παιδιά.

Ο δράστης, πρώην αστυνομικός, πυροβόλησε και μαχαίρωσε ανήλικους μαθητές αλλά και ενηλίκους που βρίσκονταν στον χώρο και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η μικρή Nong Am βρισκόταν στο δωμάτιο «ύπνου» μαζί με άλλα παιδιά, όταν ο πρώην αστυνομικός , εισέβαλε στην αίθουσα σπάζοντας την πόρτα και σκοτώνοντας στη συνέχεια 37 παιδιά και ενήλικες.

Για καλή του τύχη, το κοριτσάκι κοιμόταν βαθιά, γεγονός που όπως αποδείχθηκε, αποτέλεσε τη σωτηρία της από τη δολοφονική μανία του 34χρονου.

Η κουβέρτα κάλυπτε το κεφάλι της 3χρονης, ο στυγερός δολοφόνος δεν την πρόσεξε και η μικρή βγήκε χωρίς γρατζουνιά από την αίθουσα.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό ρεπορτάζ της Daily Mail, η ιστορία της 3χρονης έγινε γνωστή όταν άρχισαν να κυκλοφορούν φωτογραφίες των θυμάτων.

Μέσα στον πανικό που επικρατούσε και τη στιγμή που έβγαζαν τα νεκρά παιδάκια, εντοπίστηκε η μικρούλα ζωντανή!

Δείτε επίσης