Κόσμος

Τ. Μπάιντεν: Έδωσε ξανά συμβουλές για ραντεβού σε νεαρή αφήνοντας όλους γύρω του άναυδους

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έκανε και πάλι τους πάντες να απορούν με το... μάλλον περίεργο αστείο του σε ένα νεαρό κορίτσι

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έδωσε ξανά συμβουλές για ραντεβού σε κοπέλα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Τζο Μπάιντεν την Παρασκευή βρισκόταν στο Ίρβάιν της Καλιφόρνια και παρέστη σε μία εκδήλωση στο Irvine Valley College. Ξαφνικά τους εξέπληξε όλους όταν πλησίασε μία νεαρή γυναίκα και της πρόσφερε συμβουλές για ραντεβού.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, συγκεκριμένα, αφού έκανε δηλώσεις στο Irvine Valley College, όπου μίλησε για τα σχέδια της κυβέρνησής του να μειώσει τον πληθωρισμό και να μειώσει το κόστος των φαρμάκων, σταμάτησε για να βγάλει φωτογραφίες με τους παρευρισκόμενους και πλησίασε μια νεαρή γυναίκα, έβαλε το χέρι του στον ώμο της και άρχισε να τη συμβουλεύει για τα ραντεβού.

«Τώρα ένα πολύ σημαντικό πράγμα που είπα στις κόρες και τις εγγονές μου - όχι σοβαροί άντρες μέχρι να γίνεις 30!» είπε στο κορίτσι σκύβοντας προς το αυτί του. Εκείνη είπε «εντάξει» και γέλασε αμήχανα, προσθέτοντας: «Θα το έχω κατά νου αυτό».

Η στιγμή καταγράφηκε από τον δημοσιογράφο Kalen D'Almeida και αναρτήθηκε στο Twitter, όπου έκτοτε έχει προβληθεί περισσότερες από 3,5 εκατομμύρια φορές. Ο D'Almeida δήλωσε ότι μέλη των Μυστικών Υπηρεσιών προσπάθησαν να τον εμποδίσουν να τραβήξει το βίντεο.

Η ατάκα αυτή είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Μπάιντεν. Τον Μάρτιο ο πρόεδρος προσέφερε σχεδόν πανομοιότυπες συμβουλές σε μια ομάδα κοριτσιών σε δημοτικό σχολείο της Φιλαδέλφειας - προκαλώντας παρόμοια αμήχανα γέλια.

Δείτε επίσης