Κόσμος

Νάνσι Πελόζι: Συναγερμός για διάρρηξη στο σπίτι της - Άγρια επίθεση στον σύζυγό της, συνελήφθη ύποπτος

Είναι υπό κράτηση και διερευνώνται τα κίνητρα

ΗΠΑ: Ο σύζυγος της Νάνσι Πελόζι δέχτηκε επίθεση μέσα στο σπίτι του - Συνελήφθη ένας ύποπτος
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Πολ Πελόζι, σύζυγος της προέδρου της Βουλής Νάνσι Πελόζι, δέχθηκε «βίαιη επίθεση» μετά από διάρρηξη στο σπίτι του ζευγαριού στην Καλιφόρνια.

«Ο δράστης βρίσκεται υπό κράτηση και τα κίνητρα της επίθεσης διερευνώνται» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο της Νάνσι Πελόζι.

«Ο κ. Πελόζι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λαμβάνει άριστη ιατρική φροντίδα και αναμένεται να κάνει πλήρη ανάρρωση» επισημαίνεται.

Συνελήφθη ο δράστης

Σύμφωνα με το CNN, ο δράστης είναι υπό κράτηση και διερευνώνται τα κίνητρά του.

Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων δεν βρισκόταν στο σπίτι της την ώρα της επίθεσης.

Το τροχαίο με τον Πολ Πελόζι

Υπενθυμίζεται πως ο 82χρονος Πολ Πελόζι είχε στρέψει πρόσφατα τα φώτα της δημοσιότητας προς το πρόσωπό του, καθώς καταδικάστηκε σε πέντε μέρες φυλάκισης για τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε ενώ βρισκόταν, υπό την επήρεια αλκοόλ, τον περασμένο Μάιο.

Ειδικότερα, ο Πολ Πελόζι, που είναι διευθυντικό στέλεχος στον τομέα της επένδυσης οικονομικών κεφαλαίων, συνελήφθη με την υποψία ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, μετά την εμπλοκή του σε μία σύγκρουση δύο οχημάτων στη λεγόμενη Περιοχή του Κρασιού στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Porsche που οδηγούσε ο Πελόζι συγκρούστηκε με ένα όχημα Jeep, όταν προσπάθησε να διασχίσει έναν μεγάλο αυτοκινητόδρομο. Από τη σύγκρουση των οχημάτων δεν προκλήθηκε σοβαρός τραυματισμός.

Η σύζυγος του, που εκλέγεται στην Καλιφόρνια βρίσκονταν στο Ροντ Άιλαντ, όταν έγινε η σύγκρουση των οχημάτων, για μία ομιλία της, στην τελετή αποφοίτησης στο πανεπιστήμιο Brown University.

Υπό το πλαίσιο της συμφωνίας που επιτεύχθηκε με τους εισαγγελείς για την εξεύρεση συμβιβασμού στην υπόθεση, ο δικαστής Τζόζεφ Σόλγκα δέχθηκε την παραδοχή ενοχής του Πολ Πελόζι για τη διάπραξη απλού πλημμελήματος και την πρόκληση τραυματισμού υπό την επήρεια αλκοόλ.

Δείτε επίσης