Κόσμος

Γαλλία: Ραντεβού θανάτου για ελεγκτή της εφορίας- Τον σκότωσε ο αντικέρ

Ο δράστης αυτοκτόνησε μετά το φρικτό έγκλημα που διέπραξε - Το θύμα βρέθηκε δεμένο με πολλές μαχαιριές στην πλάτη και τον θώρακα

Γαλλία: Ραντεβού θανάτου για ελεγκτή της εφορίας- Τον σκότωσε ο αντικέρ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ραντεβού θανάτου στη Γαλλία, για έναν εφοριακό υπάλληλο που πήγε να ελέγξει μαζί με μια συνάδελφο του τα οικονομικά στοιχεία ενός παλαιοπώλη. Ο δράστης κατακρεούργησε τον 43χρονο ελεγκτή, έδεσε την συνάδελφο του σε μια καρέκλα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το όπλο του.

Το άγριο έγκλημα και η αυτοκτονία έγιναν χθες στο σπίτι του αντικέρ όπου οι δύο ελεγκτές ένας άνδρας και μια γυναίκα, είχαν κλείσει ραντεβού με τον έμπορο με σκοπό να πραγματοποιήσουν έλεγχο στους λογαριασμούς της εταιρείας του, ένα κατάστημα πώλησης αντικών και μεταχειρισμένων ειδών.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα Αράς ο έμπορος υποδέχθηκε τον 43χρονο ελεγκτή της εφορίας και την συνάδελφο του κρατώντας μια καραμπίνα. Αφού τους έδεσε ξεκίνησε να μαχαιρώνει μανιωδώς τον άτυχο ελεγκτή στην πλάτη και τον θώρακα σκοτώνοντας τον ενώ την 39χρονη γυναίκα την έδεσε σε μια καρέκλα χωρίς να την πειράξει.

Ο ύποπτος βρέθηκε νεκρός σε ένα σημείο του σπιτιού σε μια κατά τα φαινόμενα αυτοκτονία με χρήση όπλου, φέροντας τραύμα από σφαίρα στο στήθος, ενώ ένα όπλο βρέθηκε κοντά του.

«Πιστεύουμε ότι πρόκειται για μια υπόθεση ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης, καθώς τα θύματα είχαν κλείσει ραντεβού με τον ύποπτο, άρα ο ίδιος ήξερε ότι θα τους συναντούσε και βρήκαμε επίσης ιμάντες σύσφιξης στο σημείο», είπε ο εισαγγελέας.

Πρόσθεσε ότι μια φορολογική έρευνα είχε ξεκινήσει από τον περασμένο Μάιο, χωρίς όμως να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με την έρευνα.

Ο δολοφονηθείς εφοριακός ήταν ο επικεφαλής του κέντρου δημοσίων οικονομικών της βόρειας πόλης Αράς. Ο ύποπτος δεν είχε ποινικό μητρώο, αλλά το 2019 είχε αναγκαστεί να παρακολουθήσει μαθήματα διαχείρισης θυμού μετά τον διαπληκτισμό του με ανηλίκους, συμπλήρωσε ο εισαγγελέας.

Δείτε επίσης