Κόσμος

Αυστραλία: Viral βίντεο από αεροδρόμιο - Πετούν τις βαλίτσες σαν... σκουπίδια

Δείτε το βίντεο που προκάλεσε «κύμα» οργής στα Social Media - Σε διαθεσιμότητα οι υπάλληλοι που πετούν τις βαλίτσες του κόσμου... με μίσος!

Αυστραλία: Viral βίντεο από αεροδρόμιο - Πετούν τις βαλίτσες σαν... σκουπίδια
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Χιλιάδες κόσμου έχει εξοργιστεί από ένα βίντεο του Tik Tok που δείχνει δύο υπαλλήλους διαχείρισης αποσκευών, σε αεροδρόμιο της Αυστραλίας, να πετάνε τις αποσκευές των επιβατών με μίσος.

Αν πιστεύατε ότι οι αποσκευές σας στο check-in ταξιδεύουν απαλά πάνω σε έναν ιμάντα μεταφοράς, τότε θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε.

Το πακετάρισμα μιας βαλίτσας είναι πάντα μια επίπονη εργασία, πόσο μάλλον όταν προσπαθείτε να βρείτε πώς να αποθηκεύσετε με ασφάλεια κάποια πιο εύθραυστα αντικείμενα. Ωστόσο, όσο σκληρά και αν περιτυλίξετε οποιοδήποτε αντικείμενο με ένα ρολό φυσαλίδων, αμφιβάλλω αν μπορούσε να επιβιώσει από τα χτυπήματα που φαίνονται να λαμβάνουν οι αποσκευές.

Το βίντεο – που ανέβηκε στο TikTok από τον χρήστη με όνομα Rex Ross – δείχνει δύο υπαλλήλους διαχείρισης αποσκευών να ξεφορτώνουν μια σειρά από βαλίτσες και τσάντες σε έναν ιμάντα μεταφοράς. Όμως, αντί να τροχοδρομήσουν ή να τοποθετήσουν απαλά τα αντικείμενα στον ιμάντα, οι δύο χειριστές αποφασίζουν να τα σηκώσουν και να τα πετάξουν προς τη γενική κατεύθυνση του ιμάντα.

Κάποιες από τις βαλίτσες προσγειώνονται στον ιμάντα μεταφοράς, άλλες πέφτουν από το πλάι και κάποιες αναποδογυρίζουν. Οι ασυνείδητοι χειριστές έχουν το θράσος να γελούν καθώς το κάνουν.

Οργισμένοι χρήστες του TikTok αντέδρασαν στα σχόλια με το viral βίντεο, ενώ ουκ ολίγοι ήταν αυτοί που έγραψαν πως δεν θα κάνουν ποτέ ξανά check-in τις αποσκευές τους.

Δείτε επίσης