Κόσμος

Nusret: To Kύπελλο Ποδοσφαίρου των ΗΠΑ τον απέκλεισε τον σεφ

Μετά τις κωμικοτραγικές σκηνές στον τελικό του Μουντιάλ, το κύπελλο Ποδοσφαίρου των ΗΠΑ δεν θέλει τον σεφ στην διοργάνωση

Nusret: To Kύπελλο Ποδοσφαίρου των ΗΠΑ τον απέκλεισε τον σεφ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τις τελευταίες ημέρες ο Τούρκος σεφ Nurset βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, λόγω των αντιδράσεων από τη συμπεριφορά του στον τελικό του Μουντιάλ, όπου...κυνηγούσε, έσπρωχνε και παρακαλούσε τον Μέσι για μια selfie.

Τώρα, το US Open Soccer Cup, το Κύπελλο Ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ έκανε μια ανάρτηση γράφοντας πως αποκλείσει τον πρώην κρεοπώλη από τον τελικό της νέας χρονιάς. Η διοργάνωση έκανε γνωστή την απόφαση της με ένα λιτό tweet που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στην πλατφόρμα, πριν από λίγο.

Πάνω από 135.000 άτομα επικρότησαν μέσα σε μία ώρα την απόφαση του Κυπέλλου με αρκετές ομάδες από το πρωτάθλημα του MLS να σχολιάζουν από κάτω δίνοντας αίσθηση χιούμορ στην ανάρτηση μιας και ο διάσημος σεφ δύσκολα θα έδινε το «παρών» στον τελικό της εν λόγω διοργάνωσης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail η πολύ στενή φιλία του Νουσρέτ με τον πρόεδρο της FIFA, Τζάνι Ιφαντίνο, ήταν αυτή που του εξασφάλισε το πάσο να εισέρχεται σε όλες τις περιοχές του σταδίου.

Μάλιστα ο επιχειρηματίας Σάϊμον Τζόρνταν, πρώην ιδιοκτήτης της Κρίσταλ Πάλας έκανε λόγο για απόλυτη ευνοιοκρατία της FIFA απέναντι στον Salt Bae και το πάσο που του δόθηκε.

Υπενθυμίζεται πως ο Τουρκος σεφ απαθανατίστηκε λίγο μετά τη στέψη των νικητών να παρακαλά τον Μέσι για μια φωτογραφία, με τον δεύτερο να τον αγνοεί επιδεικτικά.

Ωστόσο, λίγες ώρες μετά το διαδικτυακό κράξιμο, ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο φαινόταν πως γνώριζε τον Αργεντινό σταρ από παλιά.

Δείτε επίσης