Κόσμος

Νέο προκλητικό παραλήρημα Ερντογάν κατά Ελλάδας για «βάρβαρη» μεταχείριση μεταναστών

«Η στάση της Ελλάδας απέναντι στους μετανάστες έχει φτάσει πλέον στο επίπεδο της κτηνωδίας. Κάθε μέρα προστίθεται και μια νέα φρικαλεότητα»

Νέο προκλητικό παραλήρημα Ερντογάν κατά Ελλάδας για «βάρβαρη» μεταχείριση μεταναστών
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε σήμερα νέα επίθεση εναντίον της χώρας μας, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον φράκτη στον Έβρο, χαρακτηρίζοντας το μέτρο αυτό «φασιστικό».

Συγκεκριμένα, μιλώντας στη Διάσκεψη Συνταγματικής Δικαιοσύνης του Ισλαμικού Κόσμου είπε:

«Αντί να βρεθεί λύση στην κρίση, έκλεισαν τους μετανάστες πίσω από συρματοπλέγματα. Παρακολουθούμε με αηδία ότι όσοι δεν λαμβάνουν υπόψη τους καταπιεσμένους έξω από τα σύνορά τους επιδεικνύουν τα πιο πρωτόγονα αντανακλαστικά φασισμού όταν πρόκειται για τη δική τους ασφάλεια και ευημερία. Το προϊόν της νοσηρής αντίληψης απέναντι στους μουσουλμάνους και οι αρνητικές επιπτώσεις των κυμάτων μίσους συνεχίζονται σήμερα δίπλα μας».

Ο Τούρκος πρόεδρος συνέχισε το παραλήρημά του λέγοντας, ότι η Ελλάδα έχει φτάσει σε επίπεδο κτηνωδίας, ενώ χαρακτήρισε «στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί» τους καταυλισμούς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

«Η στάση της Ελλάδας απέναντι στους μετανάστες έχει φτάσει πλέον στο επίπεδο της κτηνωδίας. Κάθε μέρα προστίθεται και μια νέα φρικαλεότητα, που ξεκινά από τη βύθιση σκαφών με πρόσφυγες στο μέσον της θάλασσας, μέχρι την απώθηση των μεταναστών με βασανιστήρια και ληστείες. Επιπλέον, οι δυτικές χώρες δεν δείχνουν καμία ουσιαστική αντίδραση σε αυτή την κακομαθημένη συμπεριφορά και τη σκληρότητα της Ελλάδας», ανέφερε.

Δείτε επίσης