Κόσμος

Τραγικός θάνατος 38χρονης-Εξερράγησαν πυροτεχνήματα που πιάστηκαν στα ρούχα της

Το δυστύχημα έγινε στην παραλία της Praia Grande στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας

Τραγικός θάνατος 38χρονης-Εξερράγησαν πυροτεχνήματα που πιάστηκαν στα ρούχα της
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η Ελιζάντζελα Τίνεμ μία 38χρονη μητέρα δύο παιδιών βρήκε τραγικό θάνατο στη Βραζιλία, όταν ένα πυροτέχνημα πιάστηκε στα ρούχα της, κατά τη διάρκεια των εορτασμών της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε παραλία της Praia Grande στο Σάο Πάολο όπου η 38χρονη βρισκόταν με τα παιδιά της, στους πανηγυρισμούς για την νέα χρονιά.

Το βίντεο από την στιγμή της έκρηξης των πυροτεχνημάτων

Σε ένα βίντεο που κάνει το γύρο των social media, φαίνεται πλήθος κόσμου να στέκεται στην παραλία και να παρακολουθεί τα πυροτεχνήματα στον ουρανό.

Ξαφνικά η κάμερα γυρίζει και δείχνει μια λάμψη φωτός κοντά στο έδαφος, ακολουθούμενη από έναν δυνατό κρότο.

Κόσμος φαίνεται να απομακρύνεται από το σημείο, συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπου που τραβά το βίντεο.

Όταν η κάμερα γυρίζει, ένα πτώμα φαίνεται να βρίσκεται στο έδαφος.

sao_paolo_

Τα δύο παιδιά της 38χρονης γυναίκας λέγεται πως ήταν μάρτυρες του θανάτου της. Η μάρτυρας Λουίζα Φερρέιρα, δήλωσε σε τοπική εφημερίδα πως στην παραλία έπεφταν διάφορα μη εγκεκριμένα πυροτεχνήματα, σημειώνοντας για το ατύχημα: «Είδα μια τεράστια λάμψη μόλις άλλαξε η χρόνια και αγκάλιασα τη μητέρα μου. Μετά όλοι άρχισαν ξαφνικά να ουρλιάζουν. Είδα μια γυναίκα πεσμένη στο έδαφος αιμόφυρτη όταν πήγα να κοιτάξω και το αγόρι που ήταν μαζί της ήταν επίσης στο έδαφος».

Μια 41χρονη ξαδέρφη του θύματος θεωρείται ότι είπε στην αστυνομία πως το πυροτέχνημα εξερράγη όταν πιάστηκε στα ρούχα της.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, έχει επιβεβαιωθεί πως το πυροτέχνημα δεν ανήκε στην οικογένεια της 38χρονης και οι αρχές διεξάγουν έρευνα για ανθρωποκτονία εάν εντοπιστεί το άτομο στο οποίο ανήκε το συγκεκριμένο βεγγαλικό.

Δείτε επίσης