Κόσμος

Απαγόρευσαν στην Καϊλή να βλέπει το παιδί της - Ούτε καν με Skype

Απορρίφθηκε το διπλό αίτημα της από τις βελγικές Αρχές - «Βασανίζομαι», δηλώνει μέσα από τις φυλακές

Απαγόρευσαν στην Καϊλή να βλέπει το παιδί της - Ούτε καν με Skype
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σε νέες περιπέτειες μπαίνει ηΕύα Καϊλή αφού οι Βελγικές αρχές της απαγόρευσαν να βλέπει το παιδί της, ακόμη και μέσω skype.

Οι βελγικές αρχές απάντησαν κατηγορηγματικά «όχι» στο διπλό αίτημα της πρώην αντιπροέδρου Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να συναντά τη μικρή κάποιες μέρες μέσα στην φυλακή ή να την βλέπει μέσω Skype όσο βρίσκεται με τον παππού της, σύμφωνα με με τον δικηγόρο της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Η άρνηση έφερε το ξέσπασμα της Εύας Καϊλή μέσα απο το κελί της. Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star, η Εύα Καϊλή ανέφερε στον συνήγορό της: «Βασανίζομαι. Είναι άδικο αυτό. Δεν αντέχω. Καταρρέω. Τι τους φταίει η μικρή και την κρατάνε μακριά μου».

«Χρησιμοποιούν το παιδί για να "σπάσει" η Εύα Καϊλή»

Η πλευρά της Εύας Καϊλη υποστηρίζει ότι χρησιμοποιούν το παιδί ως μέσο πίεσης για να «σπάσει» η πρώην ευρωβουλευτής. Μάλιστα επισημαίνουν ειναι χαρακτηριστικό ότι δεν δόθηκε στους συνηγόρους της το σκεπτικό της απόρριψης. Θεωρούν πως οι Αρχές ζητούν ομολογία απο την Καϊλη για να της επιτρέψουν να δει τη μικρή.

Νομικοί στις Βρυξέλλες λένε ότι είναι αυστηρός ο εσωτερικός κανονισμός στις φυλακές. Περίπου 20.000 παιδιά έχουν γονείς στις φυλακές και απαιτούνται δύο ψυχολόγοι κι ένας σωφρονιστικος υπάλληλος να είναι παρόντες.

Οι Αρκετοί από αυτούς τους λειτουργους είναι σε άδεια, και επιστρέφουν τη Δευτέρα.

Δείτε επίσης