Κόσμος

Μαϊάμι: Μακελειό στο βίντεο κλιπ του ράπερ Μοντάνα - 10 τραυματίες από πυροβολισμούς

Σκηνές φαρ ουέστ έξω από εστιατόριο κι ενώ ο ράπερ γύριζε βίντεο κλιπ - Αναφορές σοκ

Μαϊάμι: Δέκα άνθρωποι πυροβολήθηκαν κατά την διάρκεια βίντεο κλιπ του ράπερ Μοντάνα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν σε πυροβολισμούς έξω από το δημοφιλές εστιατόριο The Licking στους κήπους του Μαϊάμι, ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο 7News και το περιστατικό συνέβη ενώ ο ράπερ French Montana γύριζε ένα βίντεο εκείνη την ώρα.

Η αστυνομία του Miami Gardens και οι μονάδες διάσωσης της Πυροσβεστικής ανταποκρίθηκαν σε αναφορές για πυροβολισμούς στο εστιατόριο, που βρίσκεται στη Northwest 27th Avenue, λίγο πριν τις 8 μ.μ. της Πέμπτης.

Οι κάμερες του 7News κατέγραψαν μια σκηνή φαρ ουέστ έξω από το εστιατόριο λίγο μετά τις 10 το βράδυ. Η επιχείρηση έχει αποκλειστεί από την αστυνομία, καθώς ασθενοφόρα και αστυνομικά οχήματα παρατάχθηκαν στην πολυσύχναστη 27th Avenue.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπάρχουν τρεις διαφορετικές σκηνές εγκλήματος, αλλά είναι άγνωστο πού βρίσκονται οι άλλες δύο.

«Δουλεύουμε ακόμα. Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε κανέναν αριθμό αυτή τη στιγμή».

Οι διασώστες μετέφεραν τέσσερα θύματα στο Κέντρο Τραυμάτων Ryder.

«Είχαμε συνολικά 10 τραυματίες. Τέσσερις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και περιθάλψαμε έξι στο σημείο του συμβάντος», ανέφερε ραδιοφωνικός ανταποκριτής σε ραδιοφωνικές μεταδόσεις.

Μάρτυρες είπαν ότι ο ράπερ Μοντάνα γύριζε ένα μουσικό βίντεο έξω από το The Licking.

Βίντεο από κινητό απαθανάτισε τον ράπερ έξω από το εστιατόριο να φορά ένα κόκκινο πουκάμισο.

Μάρτυρες ανέφεραν ότι άκουσαν : «τουλάχιστον 13, 14, 15 πυροβολισμοί. Ήταν πολύ γρήγορο, ακουγόταν σαν τουφέκι εφόδου».

Η αστυνομία δεν έχει διευκρινίσει εάν κάποιος πυροβόλησε στο πλήθος ή αν υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών.

Ειδησεογραφικές πηγές ανέφεραν ότι ένα από τα θύματα αναφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά η κατάσταση των άλλων ασθενών είναι άγνωστη.

Η εμπλοκή ή όχι του Μοντάνα είναι άγνωστη, αλλά μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης, δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι ήταν μεταξύ των τραυματιών.

Η αστυνομία είπε ότι πιστεύει ότι ο πυροβολισμός ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό. Δεν είναι σαφές εάν έχουν συλλάβει κάποιον ή όχι, καθώς συνεχίζουν την έρευνα.

Δείτε επίσης