Κόσμος

Αντίδρούν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην επιστολή Μαρινάκη: «Ποινικά κολάσιμη»

Οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, Αλέξης Αλεξίου και Μάκης Γκαγκάτσης αντίστοιχα, αντέδρασαν έντονα στην επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ΕΠΟ

Αντίδρούν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην επιστολή Μαρινάκη: «Ποινικά κολάσιμη»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σε κλίμα έντασης συνεδρίασε η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, μετά την δημοσιοποίηση της επιστολής του Βαγγέλη Μαρινάκη προς την ΕΠΟ, με την οποία ζητά την παραίτηση των Τάκη Μπαλτάκου και Ιάκωβου Φιλιπούση.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, που είναι κι ο εκπρόσωπος της Super League στις συνεδριάσεις της ΕΠΟ, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Καμία εντολή και καμία εξουσιοδότηση δεν έχουμε δώσει για να σταλεί τέτοια επιστολή στην ΕΠΟ, ουδεμία ισχύ έχει ως έγγραφο αυτό. Ως Εκτελεστική Επιτροπή έχουμε υποχρέωση να απαντήσουμε, δεν δέχομαι κανέναν χαρακτηρισμό. Σε πολλά σημεία είναι και ποινικά κολάσιμη. Θα το συζητήσω το θέμνα και στην ΑΕΚ, αλλά και στη Super League”, ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ απευθύνθηκε με έντονο τρόπο προς τον Τάκη Μπαλτάκο, λέγοντάς του πως: “δεν ανέχομαι πλέον να μην αντιδρούμε, πρέπει να αντιδράσουμε».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος είπε: «Συμφωνώ με όλα όσα είπε ο Αλεξίου, η επιστολή έχει και αναφορές στον ΠΑΟΚ και τον πρόεδρό μας, Ιβάν Σαββίδη. Μία επιστολή με υπογραφή Super League που καταφέρεται εναντίον του προέδρου μας, ο οποίος μάλιστα στο παρελθόν έχει δώσει και χορηγίες στη Super League».

Δείτε επίσης