Κόσμος

Πρόβλημα στο Twitter: Γιατί δεν μπορούν να τουιτάρουν οι χρήστες

Ο Musk έγραψε στο Twitter, μερικές ώρες αφότου εμφανίστηκε το πρόβλημα, ότι ελπίζει να λύσει τα «πολλαπλά εσωτερικά και εξωτερικά θέματα»

Πρόβλημα στο Twitter: Γιατί δεν μπορούν να τουιτάρουν οι χρήστες
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Χρήστες του Twitter από όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν προβλήματα, καθώς δεν μπορούν να τουιτάρουν, να ακολουθήσουν νέους λογαριασμούς ή να δουν τα μηνύματά τους.

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που εμφανίζει η πλατφόρμα αφότου εξαγοράστηκε από τον Elon Musk και απέλυσε το μισό προσωπικό της.

Πολλοί χρήστες αδυνατούσαν να τουιτάρουν τη νύχτα, καθώς τους εμφανιζόταν ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα σύμφωνα με το οποίο «έχουν υπερβεί το ημερήσιο όριο των Tweets». Μάλιστα, το μήνυμα αυτό έπαιρναν ακόμα και κάποιοι που δεν είχαν στείλει ούτε ένα Tweet για την ημέρα.

Ο Musk έγραψε στο Twitter, μερικές ώρες αφότου εμφανίστηκε το πρόβλημα, ότι ελπίζει να λύσει τα «πολλαπλά εσωτερικά και εξωτερικά θέματα», χωρίς να δώσει άλλες πληροφορίες.

Σημειώνεται ότι το ημερήσιο όριο του Twitter βρίσκεται στα 2.400 tweets, άρα είναι μάλλον απίθανο ότι ένας κοινός χρήστης θα το ξεπεράσει.

Δείτε επίσης