Κόσμος

Ξύλο σε πτήση στις ΗΠΑ: Έπαιξαν μπουνιές στον αέρα - Δείτε βίντεο

Οι επιβάτες μιας πτήσης από την Αβάνα της Κούβας προς το Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα αναγκάστηκαν να εκκενώσουν την καμπίνα

Ξύλο σε πτήση στις ΗΠΑ: Έπαιξαν μπουνιές στον αέρα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Επιβάτης πτήσης στις ΗΠΑ καταγράφεται σε βίντεο να πλακώνεται στις μπουνιές με συνεπιβάτη του γιατί «τα 'βαλε με την οικογένειά του».

Ο καβγάς ξέσπασε τη Δευτέρα σε πτήση από το Ντάλας προς το Φοίνιξ, όταν ο επιτιθέμενος, ο οποίος βρισκόταν μαζί με τη σύζυγο και τα παιδιά του, κατηγόρησε έναν άνδρα ότι ήταν επιθετικός, μετέδωσε το WFAA.

Το βίντεο δείχνει τον εκτός εαυτού πατέρα να επιτίθεται στον άλλο άνδρα, ενώ άλλοι επιβάτες προσπαθούν να τους χωρίσουν, φωνάζοντας «Μην τον ξαναχτυπήσεις», «Άφησέ τον» και «Σταμάτα τώρα». Αλλά ο επιτιθέμενος ξέφυγε.

Η γυναίκα που κατέγραψε τον καβγά δήλωσε στο Fox News Digital ότι όταν ο επιβάτης με τα τατουάζ έπεσε κατά λάθος πάνω στη γυναίκα του άνδρα, άρχισε να βρίζει. Είπε στο πρακτορείο ότι ο επιβάτης γρονθοκόπησε τον άλλο άνδρα «τέσσερις με πέντε φορές» πριν αρχίσει να καταγράφει τη σκηνή με την κάμερα.

Δείτε τον καβγά εν ώρα πτήσης

«Συγχαίρουμε το πλήρωμά μας για τη διαχείριση της κατάστασης ως επαγγελματίες της Ασφάλειας, διασφαλίζοντας παράλληλα την άνεση των υπόλοιπων επιβατών στην καμπίνα», δήλωσε εκπρόσωπος της Southwest στην New York Post την Τετάρτη.

«Δεν έχουμε περαιτέρω λεπτομέρειες να μοιραστούμε, εκτός από το ότι η πτήση έφτασε στην ώρα της και σύμφωνα με το πρόγραμμα», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η Southwest έχει γίνει πρωτοσέλιδο τις τελευταίες ημέρες, καθώς την Κυριακή, οι επιβάτες μιας πτήσης από την Αβάνα της Κούβας προς το Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα αναγκάστηκαν να εκκενώσουν την καμπίνα μετά από χτύπημα πουλιού που προκάλεσε ζημια, ενώ δύο ημέρες νωρίτερα, ένας επιβάτης που επέβαινε σε πτήση από το Μέριλαντ στη Βόρεια Καρολίνα λιποθύμησε λόγω δυνατών αναταράξεων, ενώ άλλοι έκαναν εμετό.

Δείτε επίσης