Κόσμος

Νάπολι: Σκηνικό πολέμου στους δρόμους - «Γης μαδιάμ» τα έκαναν οπαδοί της Άιντραχτ

Τρομερά επεισόδια - Γερμανοί χούλιγκαν βρήκαν συμμάχους οπαδούς της Αταλάντα που είναι ορκισμένοι εχθροί της Νάπολι - Δείτε βίντεο

Σοβαρά επεισόδια στη Νάπολι από τους οπαδούς της Άιντραχτ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο πρώτος αγώνας στην Φρανκφούρτη, προμήνυε το τι θα επακολουθούσε στη ρεβάνς με την Νάπολι. Το υπουργείο Εσωτερικών της Ιταλίας είχε ανακοινώσει πριν μια εβδομάδα την απαγόρευση πώλησης εισιτηρίων στους οπαδούς της Άιντραχτ.

Ωστόσο ο γερμανικός σύλλογος άσκησε έφεση και το περιφερειακό δικαστήριο της Νάπολι τον δικαίωσε κι έτσι 2.700 φίλοι της Άιντραχτ ταξίδεψαν στον ιταλικό νότο από το βράδυ της Τρίτης και σήμερα έδειξαν τις διαθέσεις τους.

Από νωρίς το μεσημέρι έκαναν βόλτες στις κεντρικές πλατείες και κάποια στιγμή προέκυψε η έκρηξη με τους Γερμανούς χούλγικανς να επιτίθενται κατά των αστυνομικών δυνάμεων προκαλώντας φθορές σε οχήματα και καταστήματα.

Πολλοί είναι αυτοί που αναφέρουν πως η ιταλική αστυνομία πιάστηκε στον ύπνο καθώς δεν περίμενε τόσο μεγάλη και κλιμακωμένη επίθεση από τους γερμανούς χούλιγκαν.

Κι όλα αυτά συμβαίνουν, χωρίς να υπάρχει συμπλοκή με τους Ναπολιτάνους, ενώ υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα να βρίσκονται στη Νάπολι για να «ενωθούν» με τους οπαδούς των «παρτενοπέι», αλλά κι οι Γερμανοί έχουν ενισχύσεις καθώς στο πλευρό τους βρίσκοναι οι ultras της Αταλάντα που είναι ορκισμένοι εχθροί με τους Ναπολιτάνους.

Δείτε επίσης