Κόσμος

Φρίκη στην Πολωνία: Κρατούσε για 13χρονια ως μούμια τη μητέρα του στο σπίτι

Ο 76χρονος την ξέθαψε και την πήρε σπίτι για 13 χρόνια

Πολωνια
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μια υπόθεση φρίκης ανακάλυψαν οι Αρχές στην Πολωνία, αφού ανακάλυψαν πως ηλικιωμένος άνδρας κρατούσε τη μητέρα του ως μούμια στον καναπέ τους σπιτιού του για περίπου 13 χρόνια.

Ο 76χρονος άνδρας την ξέθαψε από τον τάφο και την πήρε στο σπίτι, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail».

Η υπόθεση έχει συγκλονίζει ολόκληρη την Πολωνία και ιδιαίτερα τους γείτονες του συνταξιούχου.

Οι ντόπιοι δήλωσαν ότι γνωρίζουν ελάχιστα για τον Πολωνό συνταξιούχο, περιγράφοντάς τον ως μοναχικό άτομο που απέφευγε τις κοινωνικές συναναστροφές.
Τον αποκαλούσαν μάλιστα «βαμπίρ», καθώς πολλοί δεν ήξεραν καν το όνομά του.

Η μουμιοποιημένη σορός της μητέρας του βρέθηκε τελικά αφού ο εν διαστάσει κουνιάδος του 76χρονου, αποφάσισε να τον επισκεφθεί στο σπίτι του. Κι όταν είδε τον άνδρα να περιφέρεται έξω από το σπίτι «σαν τρελός», κάλεσε ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με τις αρχές, το μουμιοποιημένο πτώμα ήταν σε καναπέ, πάνω σε ένα εφημερίδες που χρονολογούνταν από το 2009.

Ο ψυχικά διαταραγμένος άνδρας είπε στους τραυματιοφορείς όταν έπαιρναν το πτώμα ότι έπρεπε να αποχαιρετήσει τη μητέρα του:

«Σύμφωνα με το περιεχόμενο του DNA, το μουμιοποιημένο πτώμα είναι μιας γυναίκας, της Jadwiga L., η οποία απεβίωσε τον Ιανουάριο του 2010, μητέρα του Marian L. Διαπιστώθηκε ότι ο τάφος της Jadwiga L., όπου θάφτηκε στις 16 Ιανουαρίου του 2010, παραμένει άδειος», τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

O ίδιος υποστήριξε ότι ο 76χρονος θα περάσει από δίκη για την αποτρόπαια πράξη του.

Δείτε επίσης