Κόσμος

Easy Jet: Στα πράσα έπιασαν ζευγάρι να κάνει σεξ σε τουαλέτα αεροπλάνου - Βίντεο

Δεν πίστευαν στα μάτια τους πλήρωμα και επιβάτες όταν άνοιξε η πόρτα της τουαλέτας και είδαν σκηνές σεξ

Easy Jet, Σεξ, Αεροπλάνο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Φαίνεται πως δεν μπορούσε να περιμένει να φτάσει στο προορισμό του το ζευγάρι, που αποφάσισε να κάνει σεξ εν ώρα πτήσης στις τουαλέτες του αεροσκάφους.

Πλήρωμα και επιβάτες της πτήσης της Easy Jet από το Λούτον στην Ίμπιζα δεν πίστευαν στα μάτια τους. Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media έχει καταγραφεί η στιγμή της αποκάλυψης του ζευγαριού με επιβάτες να ουρλιάζουν από το θέαμα και μέλη του πληρώματος να κρύβουν το πρόσωπό τους από ντροπή.

Δείτε το βίντεο:

Όπως φαίνεται στο βίντεο, παρά την αποκάλυψη, το ζευγάρι συνέχισε κανονικά την πράξη του με τον άνδρα να κλείνει την πόρτα της τουαλέτας.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της EasyJet που μίλησε στην Daily Mail «με την άφιξη της πτήσης από Λούτον στην Ίμπιζα στις 8 Σεπτεμβρίου επενέβησαν αστυνομικοί λόγω της συμπεριφοράς δύο εκ των επιβατών».

Για την ώρα παραμένει αδιευκρίνιστη τόσο η ταυτότητα του ασυγκράτητου ζευγαριού όσο και το αν υπήρξαν συλλήψεις στην Ίμπιζα.

Όπως υπενθυμίζει τέλος η βρετανική εφημερίδα, βάσει του άρθρου 71 του νόμου του 2004 για σεξουαλικά αδικήματα (Sexual Offences Act 2004), είναι παράνομο να κάνει κάποιος σεξ σε τουαλέτα στην οποία έχει πρόσβαση το κοινό.

Δείτε επίσης