Κόσμος

Βρετανία: Νέα απώλεια για τη βασιλική οικογένεια

Ο Τόμας Κίνγκστον, σύζυγος της κόρης του πρίγκιπα Μάικλ του Κεντ (πρώτου εξαδέλφου της βασίλισσας Ελισάβετ Β’), πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 45 ετών

Βρετανία, βασιλική οικογένεια, Τόμας Κίνγκστον, σύζυγος της κόρης του πρίγκιπα Μάικλ του Κεντ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μία ακόμη απώλεια θρηνεί η βασιλική οικογένεια στη Βρετανία, ενώ έχουν έρθει στη δημοσιότητα σενάρια διαδοχής του Βασιλέα Καρόλου του Γ'.

Ο Τόμας Κίνγκστον, σύζυγος της κόρης του πρίγκιπα Μάικλ του Κεντ (πρώτου εξαδέλφου της βασίλισσας Ελισάβετ Β’), πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 45 ετών.

Εκπρόσωπος του παλατιού του Μπάκιγχαμ δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «ο βασιλιάς και η βασίλισσα ενημερώθηκαν για τον θάνατο του Τόμας και μαζί με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα Μάικλ του Κεντ και όλους όσοι τον γνώριζαν θρηνούν ένα πολυαγαπημένο μέλος της οικογένειας».

Ο Κίνγκστον παντρεύτηκε την κόρη του πρίγκιπα, τη λαίδη Γκαμπριέλα Κίνγκστον, το 2019 στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Η οικογένειά του δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για τις συνθήκες του θανάτου, ζητώντας να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά της.

Το Sky News αναφέρει ότι ο Κίνγκστον πέθανε το απόγευμα της Κυριακής. Οι διασώστες κλήθηκαν στην κατοικία του, αλλά διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Προσθέτει ότι θα διενεργηθεί ανάκριση για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου. Δεν υπάρχει, πάντως, υποψία βίαιου θανάτου.

Δείτε επίσης