Media

Παρασκευή βράδυ με τους «Απαράδεκτους» για άφθονο γέλιο

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο με διπλά επεισόδια

aparadektoi

Η εμβληματική κωμική σειρά του MEGA, «Οι Απαράδεκτοι», συνεχίζουν να δίνουν ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό που τους λατρεύει, κάθε Παρασκευή στις 22:10 και κάθε Σάββατο στις 21:00 με διπλά επεισόδια.

Η Δήμητρα, ο Σπύρος, ο Γιάννης, ο Βλάσσης, η Ρένια και ο Βασίλης, η αγαπημένη παρέα που δημιούργησε με ανατρεπτικό χιούμορ Δήμητρα Παπαδοπούλου, ξαναζούν διασκεδαστικές καταστάσεις και ανταλλάζουν ατάκες που έχουν γράψει ιστορία.

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου, στις 22:10

«Γαλλική κουλτούρα»
Εντελώς απρόσμενα έρχεται στην Αθήνα για λίγες μέρες ο Ζεράρ, ένας Γάλλος φίλος του Γιάννη. Οι «απαράδεκτοι» φίλοι μας ετοιμάζονται πυρετωδώς για να υποδεχθούν τον Ευρωπαίο φιλοξενούμενό τους. Πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, τόσο ως Έλληνες όσο και ως Ευρωπαίοι που σέβονται τον εαυτό τους. Τους περιμένει, όμως, μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη...
Γκεστ σταρ: Ζανό Ντάνιας

«Βοήθεια… οικιακή βοηθός»
Η Δήμητρα ζητά από τον Σπύρο να πάρουν οικιακή βοηθό. Συμφωνούν να διαλέξουν μια κοπέλα και να τη «μοιραστούν» με τους δίπλα. Η επικρατέστερη είναι η Αφρούλα, μια φοιτήτρια από την Κύπρο, η οποία έχει έντονο ταμπεραμέντο. Τα μπερδέματα ξεκινούν!
Γκεστ σταρ: Μαρία Φιλίππου


Δείτε επίσης