Media

Άννα Βίσση στο Mega Star: Ήρθα να αναλάβω ένα πάρτι ξέφρενο για ένα ιστορικό γεγονός»

Άννα Βίσση στο Mega Star: Ήρθα να αναλάβω ένα πάρτι ξέφρενο για ένα ιστορικό γεγονός»


Η κορυφαία τραγουδίστρια
θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της στο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Πατρέων «Απόλλων» και θα τις παρουσιάσει με την αναλλοίωτη στον χρόνο φωνή της και την αστείρευτη ενέργειά της στη σκηνή.
Λίγες ώρες πριν τη μαγική συναυλία, που θα παρακολουθήσουμε στο Mega, η Άννα Βίσση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Mega Star και έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στον Αντώνη Δημητριάδη.«Είναι μία συγκυρία καταστάσεων που μόνο ενθουσιασμό μου έφερε. Το χάρηκα πάρα πολύ. Ήρθα να αναλάβω ένα πάρτι ξέφρενο για ένα ιστορικό γεγονός», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Διάβασα αρκετά για το τι εστί πατρινό καρναβάλι. Πόσα χρόνια γίνεται, πόσα χρόνια έχει χτιστεί το θέατρο. Πέρασε μέσα μου όλο αυτό το δέος, αλλά στο τέλος το διασκέδασα»

Για τον κόσμο που βρέθηκε εκεί και απόλαυσε τη συναυλία της, η Άννα Βίσση είπε: «Ήταν όλοι τόσο υπέροχα ντυμένοι. Αλλά πέρα απ' αυτό, ήταν συγκινητικό γιατί αντιδρούσαν, όχι μόνο σε 'μένα, στη φωνή μου ή στην ερμηνεία μου, που εκείνη την ώρα ήμουν πραγματικά "μέσα" σε αυτά τα τραγούδια, τα οποία και τα λατρεύω, αλλά χειροκροτούσαν τους σολίστες. Αυτό το κάνουν μόνο άνθρωποι που γνωρίζουν από μουσική».

Δίπλα στην Άννα Βίσση θα βρεθούν οι 12 μοναδικοί μουσικοί της και ο σταθερός συνεργάτης της Νικόλας Ραπτάκης. Όταν το ρολόι δείξει «Δώδεκα», στα decks θα ανέβει ο DJ Αντώνης Δημητριάδης για ένα εκρηκτικό χορευτικό mix. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς έχει ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Απόψε, στις 22:00, στο Mega.

Δείτε επίσης