Media

Ρέππας - Παπαθανασίου: «Χτυπούν» με νέα κωμωδία στο Mega

«Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», η νέα σειρά που θα προβληθεί από το MEGA-λο κανάλι

Ρέππας - Παπαθανασίου: «Χτυπούν» με νέα κωμωδία στο Mega

Μια νέα κωμωδία έρχεται στο Mega, έχει την υπογραφή του επιτυχημένοι δίδυμου Μιχάλη Ρέππα, Θανάση Παπαθανασίου και άρωμα… γυναίκας.

Το επόμενο βήμα τους, μετά την απολαυστική σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», είναι η νέα σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», που πρόκειται να ξεκινήσει γυρίσματα αμέσως μετά το Πάσχα.

Στο σίριαλ θα πρωταγωνιστούν τρεις γυναίκες, που θα έχουν το ίδιο όνομα, αλλά θα είναι από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις. Η μία θα είναι από τη Φιλοθέη, η άλλη από το Αιγάλεω και η τρίτη, που θα είναι η κουλτουριάρα της τριάδας, από περιοχή που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Όσο για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, θα δούμε τους ηθοποιούς: Πηνελόπη Πιτσούλη, Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, Μαίρη Σταυρακέλη, Σπύρος Πούλη.

Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου γράφουν και σκηνοθετούν τα πρώτα δέκα επεισόδια της σειράς, ενώ τα επόμενα θα έχουν την υπογραφή άλλων σεναριογράφων και σκηνοθετών, αφού οι ίδιοι θα πρέπει να ετοιμάσουν το επόμενο σίριαλ που έχουν στα σκαριά και πρόκειται να βγει στον "αέρα" την ερχόμενη τηλεοπτική σαιζόν.

Δείτε επίσης