Media

Ιωάννα Μαλέσκου: Επέστρεψε με το Love it στον τηλεοπτικό αέρα

Ιωάννα Μαλέσκου: Επέστρεψε με το Love it στον τηλεοπτικό αέρα
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

H Ιωάννα Μαλέσκου μετά από μία παύση σχεδόν δύο εβδομάδων, το πρωί της Πέμπτης 17/3 επέστρεψε στην εκπομπή Love It και στη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Λόγω της έκτακτης επικαιρότητας με το πόλεμο στην Ουκρανία, σχεδόν όλα τα τηλεοπτικά κανάλια άλλαξαν τη ροή του προγράμματός τους, ώστε να εντάξουν ενημερωτικές εκπομπές. Αποτέλεσμα αυτού να διακοπούν οι ψυχαγωγικές εκπομπές και να επιστρέψουν σήμερα, οι περισσότερες, μετά από απουσία σχεδόν δύο εβδομάδων.

H Ιωάννα Μαλέσκου και η παρέα της για κάποιες μέρες παρέμειναν εκτός προγράμματος από τον ΣΚΑΪ. Τη θέση της πήραν οι «Αταίριαστοι» που έδιναν όλο το ρεπορτάζ για τα όσα συμβαίνουν στη γειτονική χώρα.

Η παρουσιάστρια λοιπόν, έκανε τηλεοπτικό comeback με χαμόγελο, καλημέρισε τους τηλεθεατές της και στη συνέχεια ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι είχαμε μία απουσία κάποιων ημερών. Αυτό, μας έκανε και με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο αγαπάμε την εκπομπή αυτή και πόσο αγαπάμε την επαφή με τον κόσμο.

Όπως καταλαβαίνετε, είμαστε σε έναν σταθμό του οποίου το dna όπως όλοι ξέρετε είναι ενημερωτικό. Ήταν στραμμένο το βλέμμα μας στην ενημέρωση και στις διεθνείς εξελίξεις, άρα και εμείς αφουγκραζόμενοι αυτή την ανάγκη και μείναμε λίγο πιο μακριά, ταυτόχρονα όμως τόσο κοντά σε αυτά τα οποία μας αφορούν όλους».

«Επιστρέψαμε κοντά σας, η χαρά μας είναι μεγάλη, σαν να μην πέρασε μια μέρα θα ξεκινήσουμε από αυτά τα οποία έχουμε ετοιμάσει σήμερα για εσάς».

Δείτε επίσης