Media

«Δυνατά» έρχεται την Παρασκευή ο Κωστής Μαραβέγιας με μια μεγάλη παρέα αγαπημένων καλλιτεχνών

Μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου έρχονται στην αυριανή εκπομπή του Κωστή Μαραβέγια «Δυνατά» στην ΕΡΤ1

«Δυνατά» έρχεται την Παρασκευή ο Κωστής Μαραβέγιας με μια μεγάλη παρέα αγαπημένων καλλιτεχνών
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Οι Σοφία Βόσσου, Λένα Αλκαίου, Κωστής Σαββιδάκης, Ερασμία Μάνου, Σωτήρης Σωτηρίου, Μάγδα Βαρούχα, Αλεξάνδρα Κόνιακ, Idra Kayne, Αναστασία Έδεν και το συγκρότημα «Γραμμόφωνο» έρχονται στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια, αύριο στις 10 το βράδυ.

Δύο εξαιρετικές ερμηνεύτριες, η Σοφία Βόσσου και η Λένα Αλκαίου, με τραγούδια-ύμνους στην ελληνική δισκογραφία, μας ταξιδεύουν σε μουσικούς δρόμους γεμάτους νοσταλγία. Τραγουδούν μαζί παλιές επιτυχίες, γελούν, θυμούνται και μας εξιστορούν γεγονότα που τις σημάδεψαν.

Μαζί τους η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου, η οποία πήρε το ταλέντο της μαμάς και ακολουθεί τα δικά της μουσικά βήματα, φίλοι και συνεργάτες συνθέτουν μια όμορφη παρέα που αγαπά και εμπνέεται από τη μουσική.

Ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης αλλά και ο νέος τραγουδιστής Σωτήρης Σωτηρίου μιλούν για τη σχέση τους με τις δύο γυναίκες και όλα αυτά που τους ενώνουν.

Το επόμενο γκρουπ που εισβάλλει στη σκηνή του «Δυνατά» έχει… άρωμα γυναίκας. Τέσσερις εκρηκτικές παρουσίες, με σπουδαίες φωνές, η Μάγδα Βαρούχα, η Αλεξάνδρα Κόνιακ, η Idra Kayne και η Αναστασία Έδεν δίνουν τη δική τους σύγχρονη ματιά και εντυπωσιάζουν. Διασκευάζουν τραγούδια, συμπράττουν με τον Κωστή Μαραβέγια και καταθέτουν μια μουσική πρόταση που έχει disco ρυθμό -και όχι μόνο!

Το συγκρότημα «Γραμμόφωνο» έρχεται από τη Θεσσαλονίκη και φέρνει soul και τζαζ ήχους στο πλατό με μοναδικές διασκευές σε αγαπημένα τραγούδια.

Δείτε επίσης