Media

Ματίνα Παγώνη: Είδε τον πατέρα της στην εντατική όταν ήταν 7 ετών και τότε αποφάσισε πως θα γίνει γιατρός

Η Ματίνα Παγώνη ήταν σήμερα καλεσμένη στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και στην Μπέττυ Μαγγίρα

Ματίνα Παγώνη: Είδε τον πατέρα της στην εντατική όταν ήταν 7 ετών και τότε αποφάσισε πως θα γίνει γιατρός
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε για τα επαγγελματικά της, τα προσωπικά της αλλά και για το πώς νιώθει όταν ένας ασθενής της παίρνει εξιτήριο.

Πώς βίωσε αυτά τα δύο χρόνια με τον COVID 19 η Ματίνα Παγώνη; Η πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αθηνών – Πειραιώς, μίλησε για τη δουλειά της, για τον πατέρα της που έχασε νωρίς αλλά και για το ντύσιμό της που τόσο έχει συζητηθεί.

Είδε τον πατέρα της στην εντατική όταν ήταν 7 ετών και τότε αποφάσισε πως θα γίνει γιατρός. Ακόμα η Ματίνα Παγώνη περιγράφει πως αισθάνεται όταν ένας ασθενής της παίρνει εξιτήριο, αλλά και πώς όταν δεν τα καταφέρνει. Χαρακτηριστικά δηλώνει, πως το εκλαμβάνει ως προσωπική ήττα όταν ένας ασθενής καταλήγει.

Ακόμα μίλησε για το πόσο σημαντική θεωρεί την εμφάνιση αφού όπως δηλώνει όταν πάμε στη δουλειά μας θα πρέπει να αφήνουμε τα προβλήματά μας πίσω και να μην δείχνουμε τη μιζέρια μας καθώς ο απέναντι δεν είναι υποχρεωμένος να την εισπράττει. Τέλος, μιλάει για το σύζυγό της αλλά και για το πόσο γέλασε όταν είδε τον Τάκη Ζαχαράτο να την μιμείται.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης