Media

Κατερίνα Καινούργιου για Ανθή Βούλγαρη: «Στεναχώρησα την Ανθή, στεναχωρήθηκα κι εγώ…»

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που «χάλασε» η κουμπαριά τους

Κατερίνα Καινούργιου για Ανθή Βούλγαρη: «Στεναχώρησα την Ανθή, στεναχωρήθηκα κι εγώ…»
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Η αλήθεια για τον λόγο που η κουμπαριά αυτή «χάλασε» αποκάλυψαν σήμερα οι δυο τους.

H Ανθή Βούλγαρη βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 26/4 καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Οι δυο παρουσιάστριες και πρώην συνεργάτιδες διατηρούν μεταξύ τους μια πολύ καλή σχέση και μάλιστα ήταν να γίνουν και κουμπάρες στον γάμο της πρώτης, κάτι που όμως ποτέ δεν έγινε με πολλούς να κάνουν λόγο για μια μεταξύ τους παρεξήγηση.

Η αλήθεια ωστόσο για τον λόγο που η κουμπαριά αυτή «χάλασε» απέχει πολύ και την αποκάλυψαν σήμερα οι δυο τους.

«Να πούμε για τον γάμο γιατί πολλά έχουν ακουστεί και για τη σχέση τη δικιά μας που πραγματικά δεν έχουμε παρεξηγηθεί ποτέ. Τι έχει γίνει λοιπόν; Της λέω «θα σε παντρέψω, θα σε παντρέψω». Ίσως να ήταν και δικό μου ατόπημα. Της λέω θα έρθω. Ξεκινάει τότε ο κόβιντ. Ήταν η δεύτερη χρονιά που το Ε έγινε Open και άλλαξα τον τίτλο της εκπομπής. Αλλάζει ο τίτλος, αλλάζουν όλα και γίνεται και αυτό με τον κόβιντ. Εγώ γύριζα τρέιλερ και την επόμενη μέρα που μπορούσα να πάω στον γάμο μου λένε «δε θα πας γιατί αν κολλήσεις κόβιντ, δε βγαίνει η εκπομπή» είπε η Κατερίνα Καινούργιου και συμπλήρωσε:

«Ενώ ήμουν κουμπάρα. Τότε τα μέτρα ήταν πολύ περιορισμένα, φοβήθηκα, της λέω «Ανθή, δεν… φοβάμαι», μου λέει, «Τι λες παιδί μου; Θα νομίζει ο κόσμος ότι η κουμπαριά είναι ψεύτικη. Το προσκλητήριο είχε το όνομά μου». Φοβήθηκα πάρα πολύ, δεν πήγε κανείς από τους συνεργάτες γιατί αν γινόταν κάτι δε θα δουλεύαμε. Μου λέει η Ανθή, «Ρε Κατερίνα δε γίνεται αυτό. Για 2-3 μέρες λίγο σφίχτηκε, μετά ξαναμιλήσαμε, μου είπε ότι δεν υπάρχει θέμα και ότι με καταλαβαίνει…»

«Το σεβάστηκα αυτό αλλά καλά κάνεις και το ξεκαθαρίζεις. Ούτε ποτέ τσακωθήκαμε, ούτε λογοφέραμε γιατί πραγματικά με κάποιους ανθρώπους μπορεί να μη βρισκόμαστε καθημερινά αλλά σε έχουν στηρίξει και έχετε περάσει στιγμές που σας έχουν δέσει οπότε, σέβεσαι κάποια πράγματα και προχωράς» είπε η Ανθή Βούλγαρη από τη δική της πλευρά.

Δείτε επίσης