Media

Γιάννης Βογιατζής: «Η γυναίκα μου πέθανε στα χέρια μου και το ίδιο βράδυ είχα παράσταση»

Ο Γιάννης Βογιατζής μίλησε για τις τελευταίες στιγμές της συζύγου του και αποκάλυψε ότι πέθανε στα χέρια του και εκείνος το ίδιο βράδυ έπαιξε στην παράσταση στο θέατρο γιατί αυτό θα ήθελε και εκείνη

Γιάννης Βογιατζής: «Η γυναίκα μου πέθανε στα χέρια μου και το ίδιο βράδυ είχα παράσταση»
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Συγκλονιστική ήταν η συνέντευξη του σπουδαίου Γιάννη Βογιατζή στο Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για το θάνατο της γυναίκας του και αποκάλυψε πως πέθανε στα χέρια του.

«Ευτύχησα να έχω μια πολύ σπουδαία οικογένεια. Ήμουν ευτυχισμένος. Τα είχα λύσει όλα μαγικά, λέγοντας πάντα την αλήθεια. Κοιμόμουν ήσυχος. Η αλήθεια λυτρώνει. Η απουσία της γυναίκας μου είναι σημαντική. Πέθανε κυριολεκτικά στα χέρια μου κυριολεκτικά. Έκανα την ίδια ημέρα πρόβα και παράσταση. Ήξερα ότι αυτό ήθελε για εμένα. Όχι μόνο το ήθελε η ίδια αλλά το ήθελε και για μένα. Πάντα με στήριζε. Αν δεν είχα κι αυτήν τη γυναίκα, ίσως και να μην είχα αυτήν την καριέρα» είπε ο Γιάννης Βογιατζής στο Νίκο Χατζηνικολάου και πρόσθεσε:

«Τώρα πια που είμαι και εγώ σε μια ηλικία που θα πάω να τη βρω, της την προσφέρω με όλη την αγάπη μου και το σεβασμό στο όνομά της γιατί υπήρξε μια κυρία ανεπανάληπτη. Θα υπάρχουν εκατομμύρια άλλες κυρίες και θα είμαι ευτυχής να υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότερες. Εγώ όμως μία γνώρισα και μία λάτρεψα».

Δείτε επίσης