Media

«Κόκκινος» Ιούνιος: Τηλεοπτικά παρασκήνια - Μία ανακοίνωση, μία «βόμβα» και στη μέση η μυθοπλασία

Αλλαγές, μεταγραφές, δυνατά μπασίματα, απ' όλα έχουν τα τηλεοπτικά παρασκήνια για την προετοιμασία της νέας σεζόν

«Κόκκινος» Ιούνιος: Τηλεοπτικά παρασκήνια - Μία ανακοίνωση, μία «βόμβα» και στη μέση η μυθοπλασία
Αρθρογράφος: Χάρης Κάντας
Από Χάρης Κάντας

Μία… dream team για την «Μάγισσα»

Δυνατά ονόματα στο καστ της φιλόδοξης σειράς του ΑΝΤ1

Μπορεί η «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να προορίζεται, ελέω Μουντιάλ, να κάνει πρεμιέρα στο δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν, ωστόσο οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει. Οι δημιουργοί, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, αλλά και το κανάλι, έχουν βάλει από νωρίς ψηλά τον πήχη των φιλοδοξιών και κάνουν ό,τι μπορούν για να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις που θα βοηθήσουν τη «Μάγισσα» να… μαγέψει το τηλεοπτικό κοινό. Πέρα από τις λίγες, αλλά ικανές να εξιτάρουν τη φαντασία, πληροφορίες για το σενάριο (αστυνομικό θρίλερ που διαδραματίζεται στην εποχή της Τουρκοκρατίας), καταβάλλεται προσπάθεια να δημιουργηθεί μία… dream team ηθοποιών που θα δώσει άλλη δυναμική στους χαρακτήρες της σειράς. Ήδη οι δημιουργοί έχουν κλείσει τους γνωστούς τους από τη συνεργασία τους στις «Άγριες μέλισσες» Ελένη Τρίγκου, Γιώργο Γάλλο, Αναστάσιο Ροϊλό, Νίκο Ψαρρά και Μαρκέλλα Γιαννάτου, και συνεχίζουν τις επαφές με ανάλογου βεληνεκούς ονόματα.

Απέφυγε τις δεσμεύσεις

Αλλαγή πλάνου στον ALPHA σε ό,τι αφορά την παρουσίαση του «Secret song». Στο κανάλι, από την ημέρα που πήραν τα δικαιώματα του μουσικού ψυχαγωγικού show (γνωρίζει τεράστια επιτυχία στη Γαλλία, με παρουσιαστή τον δικό μας Νίκο Αλιάγα), υπολόγισαν γι’ αυτόν το ρόλο τη Ναταλία Γερμανού. Το ενδεχόμενο αυτό, όμως, απομακρύνεται, καθώς η παρουσιάστρια δεν είναι ιδιαίτερα ζεστή και κατά πολλούς ήδη έχει απαντήσει αρνητικά. Στον ALPHA έχουν αρχίσει το ψάξιμο και οι «κακές γλώσσες» λένε ότι η Γερμανού, στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου της, δεν ήθελε… μεγαλύτερες δεσμεύσεις.

Αυτοί είναι οι «Παπαδόπουλοι»

Συμπληρώνεται σιγά – σιγά το καστ της νέας χιουμοριστικής σειράς του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος;». Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους πρόκειται να δούμε τους Μαριάννα Τουμασάτου, Ελένη Ουζουνίδου, Κρατερό Κατσούλη, Γιάννη Δρακόπουλο και Βασίλη Κολοβό. Το ξεκαρδιστικό σενάριο υπογράφει το δίδυμο Ρίσβας – Σακαλή, ενώ την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Βασίλης Μυριανθόπουλος.

«Βόμβα» μεγατόνων

Όσο δεν βγαίνει λευκός καπνός από τα γραφεία του ΑΝΤ1 για το πρόγραμμα της πρωινής ζώνης, τόσο θα τροφοδοτούνται σενάρια. Το τελευταίο θέλει τη Φαίη Σκορδά να μένει εκτός καναλιού, καθώς αφενός το κανάλι μοιάζει να μην προωθεί τη σχεδόν βέβαιη, μέχρι τώρα, τριχοτόμηση της πρωινής ζώνης, αφετέρου οι απαιτήσεις της παρουσιάστριας για εκπομπή άνευ Λιάγκα και, κυρίως, το αίτημά της για δίωρη διάρκεια έχουν προκαλέσει έναν μικρό χαμό. Μην απορήσετε, λοιπόν, αν σκάσει «βόμβα» μεγατόνων…

Στον ΣΚΑΪ η Γεωργιάδου

Στον ΣΚΑΪ, που κάνει και αυτός γερό μπάσιμο στη μυθοπλασία, θα δούμε τη νέα σειρά της Μαρίας Γεωργιάδου «Άγρια γη». Το σενάριο περιλαμβάνει γερές δόσεις δράματος, μυστηρίου, ίντριγκας και, κυρίως, εκδίκησης. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα κρατούν οι Ζέτα Δούκα, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Θανάσης Πατριαρχέας, Παναγιώτα Βιτετζάκη και Στέφανος Μιχαήλ.

«Κληρονομιά» στο STAR

Η τηλεοπτική μεταφορά της ταινίας «Νήσος» είχε κλείσει για τον ALPHA, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα βγει τελικά στον αέρα του STAR. Οι πληροφορίες θέλουν την κοινή Διοίκηση των δύο καναλιών να πήρε αυτή την απόφαση, καθώς στην Κάντζα η μυθοπλασία περισσεύει, ενώ στη Νέα Κηφισιά υπάρχει έλλειμμα.

Αναζήτηση

To «Dot.» συνεχίζει και του χρόνου στον ΣΚΑΪ, και η Νάντια Μπουλέ θα παραμείνει στην παρουσίασή του, όχι όμως και ο Μίνως Θεοχάρης. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, που έχει την παραγωγή, έχει κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές για το νέο παρτενέρ της Μπουλέ, αλλά δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει τον συγκεκριμένο κύκλο και, πολύ περισσότερο, δεν έχει μπει ακόμη στη διαδικασία των δοκιμαστικών.

Ανακοινώθηκε

Σίριαλ ναι, θρίλερ όχι. Το STAR ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τη Ζήνα Κουτσελίνη για 8η σερί σεζόν και η αλήθεια είναι ότι οι δύο πλευρές το καθυστέρησαν κάπως, καθώς είχαν αρχίσει τις επαφές καιρό τώρα. Ο λόγος δεν είναι τόσο η πρόταση που δέχτηκε η δημοσιογράφος από τον ΣΚΑΪ όσο το ότι ήθελε να αποτυπωθούν τα συμφωνηθέντα με απόλυτη ακρίβεια στα συμβόλαια.

Ξανά μαζί

Η ιστορία του Δούκα και της Μυρσίνης Σεβαστού φτάνει στο τέλος της, αλλά ο Λεωνίδας Κακούρης συχνάζει και του χρόνου στα ίδια τηλεοπτικά στέκια με την Κατερίνα Διδασκάλου. Ο γνωστός ηθοποιός συμφώνησε να συμμετάσχει και αυτός στο «Μαύρο ρόδο» του MEGA, όπου η Διδασκάλου θα υποδύεται μία μοναχή. Η σειρά ήδη συγκεντρώνει δυνατά ονόματα, καθώς έχει γίνει γνωστή και η συμμετοχή των Μιχαήλ Ταμπακάκη, Γεράσιμου Σκιαδαρέση, Μαρία Καλλιμάνη, Ελένη Καρακάση.

Δείτε επίσης