Media

«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ»: Η ρομαντική κομεντί της ΕΡΤ επιστρέφει στις οθόνες μας τον Σεπτέμβριο

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έρχονται με νέες περιπέτειες γεμάτες χιούμορ

«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ»: Η ρομαντική κομεντί της ΕΡΤ επιστρέφει στις οθόνες μας τον Σεπτέμβριο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η ρομαντική κωμωδία της ΕΡΤ «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», με τους Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννη Τσιμιτσέλη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, επιστρέφει στις οθόνες μας τον Σεπτέμβριο με δέκα καινούργια επεισόδια.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σπύρου Ρασιδάκη, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Κωνσταντίνα Γιαχαλή και Παναγιώτης Μαντζιαφός.

Τι θα δούμε τη νέα σεζόν…

Η Κατερίνα (Κατερίνα Γερονικολού) έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και είναι αποφασισμένη να μην την αφήσει να πάει χαμένη. Με ανανεωμένο κέφι και τον Αλέξανδρο (Γιάννης Τσιμιτσέλης) στο πλευρό της, ξεκινάει να κάνει την πτέρυγα που θα προσφέρει στην Αιμιλία (Άννα Κουρή) και σε άλλους ασθενείς τις καλύτερες τελευταίες μέρες τους. Όμως όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει και η Κατερίνα θα το μάθει και από την καλή και από την ανάποδη. Σχέσεις θα χαθούν ή θα αλλάξουν, ζωές θα κινδυνέψουν, μυστικά θα αποκαλυφθούν και νέα πρόσωπα θα αναστατώσουν τα παλιά. Και πάνω απ’ όλα η Κατερίνα θα μάθει πως από τύχη ζούμε και το μόνο που μας σώζει –όσο είμαστε ακόμα εδώ– είναι η αγάπη.

Δείτε επίσης