Media

Η τηλεοπτική «πίτα» του Σαββατοκύριακου: Ποιοί μένουν, ποιοί έρχονται

Σταθερές «συνήθειες», αλλά και μεταγραφές συνθέτουν το τηλεοπτικό «παζλ» του Σαββατοκύριακου ήδη από τα τέλη Αυγούστου

Η τηλεοπτική «πίτα» του Σαββατοκύριακου: Ποιοί μένουν, ποιοί έρχονται
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Το καλοκαίρι - ημερολογιακά τουλάχιστον- οδεύει προς το τέλος του και τα βλέμματα πλέον όλων στρέφονται προς τις τηλεοπτικές εκπομπές και τα πρόσωπα που έρχονται, φεύγουν και κάνουν το τηλεοπτικό τοπίο πολύ ενδιαφέρον, κυρίως το Σαββατοκύριακο.

Δεκαπέντε ημέρες πριν από την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, έχουν γίνει γνωστά τα πρόσωπα που θα μας κρατήσουν συντροφιά από τον χειμώνα, τα πρωινά και τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου, ζώνη που θεωρείται πολύ δυνατή για όλα τα κανάλια.

«Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» στον ALPHA

Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει και έτσι ο Νίκος Μάνεσης για πέμπτη σεζόν επιστρέφει με την infotainment εκπομπή «Σαββατοκύριακο με το Μάνεση». Από τη φετινή του παρέα θα λείπει ο στενός του συνεργάτης Γιώργος Γρηγοριάδης, ο οποίος πάει σε απέναντι κανάλι.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου «Η κάμερα της εκπομπής βρίσκεται παντού και καταγράφει ό,τι αξίζει την προσοχή μας. Με τον άνθρωπο στο επίκεντρο, με θεματολογία που αφορά σε όλη την Ελλάδα. Με ενσυναίσθηση και αντικειμενικότητα. Με διεισδυτική ματιά αλλά και τις ειδήσεις ειπωμένες… «αλλιώς». Πάντοτε στο πλευρό των τηλεθεατών, δίπλα στις ανάγκες τους, σε όλα όσα τους απασχολούν και τους προβληματίζουν. Και φυσικά, οι ειδήσεις, οι ζωντανές συνδέσεις, τα πρόσωπα, οι ιστορίες, τα σχόλια. Όλα εναλλάσσονται με άποψη και χιούμορ. Σκοπός, η ενημέρωση και η ψυχαγωγία του τηλεθεατή».

«Χαμογέλα και πάλι» στο Mega

Για δεύτερη σεζόν, η Σίσσυ Χρηστίδου επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του MEGA, στη πρωινή ζώνη του σταθμού έχοντας χτίσει τα τελευταία χρόνια ένα σταθερό ραντεβού με τους τηλεθεατές.

Η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ξεκίνησε με έμφαση στη ψυχαγωγία, αλλά λόγω της επικαιρότητας η σκαλέτα απέκτησε και ενημερωτικά θέματα, ενώ δεν λείπουν οι καλεσμένοι από το στούντιο.

«OPEN Weekend» με την Ελένη Τσολάκη

Στη θέση της και η Ελένη Τσολάκη στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή «OPEN Weekend» και την ίδια ομάδα στο πάνελ να καταπιάνεται με life style θέματα.


Οι νέοι της σεζόν

«Οι δεκατιανοί» το νέο δίδυμο του ΣΚΑΙ

Ένα ενημερωτικό brunch αλλιώτικα από τα άλλα με ένα μάχιμο δίδυμο και ένα ευφάνταστο τρέιλερ. Ο λόγος για την νέα πρωινή εκπομπή «Οι Δεκατιανοί» που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 27 Αυγούστου στις 10.00 το πρωί.

«Ο ειδικός του πολιτικού ρεπορτάζ, Γιάννης Πιτταράς που επιστρέφει στην ισχυρή ενημερωτική ομάδα του ΣΚΑΪ, και ο Γιώργος Γρηγοριάδης που τιμά το ελεύθερο ρεπορτάζ εδώ και 22 χρόνια με δημοσιογραφικές αποστολές που έχουν συζητηθεί, συναντιούνται σε ένα νέο ενημερωτικό μαγκαζίνο και φέρνουν στις οθόνες μας όλα όσα επιβάλλεται να γνωρίζουμε για την επικαιρότητα του Σαββατοκύριακου» όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του καναλιού.

Το νέο πρωινό της ΕΡΤ

Μία νέα δίωρη ψυχαγωγική εκπομπή ετοιμάζει η κρατική τηλεόραση για την ερχόμενη σεζόν με παρουσιαστές τους Δημήτρης Γιαγτζόγλου και Ζωή Κρονάκη. Η εκπομπή δεν έχει τίτλο μέχρι στιγμή, αλλά θα ξεκινάει στις 10.00 το πρωί.

Δείτε επίσης