Media

«Πάμε Δανάη», «Χαμογέλα και πάλι», «Ποιος είναι πρωϊνιάτικα»: Ξεκινούν μια νέα τηλεοπτική σεζόν

Με χαμόγελο και κέφι έρχονται για μια ακόμη χρονιά στη μικρή οθόνη οι πρωϊνές εκπομπές

«Πάμε Δανάη», «Χαμογέλα και πάλι», «Ποιος είναι πρωϊνιάτικα»: Ξεκινούν μια νέα τηλεοπτική σεζόν
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Νέα τηλεοπτική σεζόν και πάμε με χαμόγελα για τις πρεμιέρες των πρωϊνών εκπομπών με αποκλειστικές συνεντεύξεις, με συνδέσεις απ' όλες τις γωνιές του πλανήτη, με θέματα επικαιρότητας, με κους κους και αρκετές δόσεις γέλιου.

«ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ;» με την Μπέττυ Μαγγίρα, επιστρέφει από την Δευτέρα, 29 Αυγούστου στο OPEN

Η Μπέττυ Μαγγίρα, με τη γλυκιά και αλέγρα «συμμορία» του «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;», επιστρέφει ανανεωμένη και…. άκρως επικίνδυνη, τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 09:50, αποφασισμένη να μας ξεσηκώνει καθημερινά με χιούμορ, ευαισθησία και ανεμελιά.

Όλα τα νέα της σοουμπίζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις, καλεσμένοι και συνδέσεις με όλες τις γωνιές του πλανήτη θα συνθέσουν την πιο απολαυστική πρωινή συνήθεια.

Μαζί με την Μπέττυ, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και η Μαρία Αντωνά θα μας κρατάνε την καλύτερη παρέα με ταπεραμέντο και πολύ γέλιο. Ο Δημήτρης Σαράντος θα μας ταξιδεύει στο μαγικό κόσμο του Χόλυγουντ με ειδήσεις από τη ζωή των αγαπημένων stars και η Αθηνά Αφαλίδου θα «οργώνει» με περιπετειώδη διάθεση ολόκληρη την Αθήνα. Τις αστρολογικές τάσεις, συμβουλές και ευκαιρίες της μέρας θα μας δίνει η Άντζελα Τίκη, ενώ ο Νίκος Καρβέλας θα μοιράζεται μαζί μας τον μαγικό κόσμο των γεύσεων αποκαλύπτοντας όλα τα μυστικά της κουζίνας του.

«ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !» με τη Σίσσυ Χρηστίδου, από το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 09.50

Αν μπορούσαμε να αλλάξουμε τον κόσμο θα μοιράζαμε χαμόγελα. Αυτό που ξέρει να κάνει καλά το «Χαμογέλα και πάλι!».

Η αρχή για τη φετινή σεζόν θα γίνει το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 09:50 και το ραντεβού θα είναι σταθερό κάθε Σάββατο και Κυριακή στο MEGA.

Η εκπομπή που αγάπησε και εμπιστεύτηκε το τηλεοπτικό κοινό «φωτίζει» πτυχές της καθημερινότητας, αποκαλύπτει και πάει ένα βήμα παρακάτω τα γεγονότα και καταγράφει την αλήθεια πάντα με γνώμονα την έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών. Παρουσιάζει και αναλύει όσα συμβαίνουν και απασχολούν την κοινωνία, ενώ φιλοξενεί αποκλειστικές δηλώσεις και συνεντεύξεις από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές της.

«Χαμογέλα και πάλι!» όμως θα πει κέφι, χαρά, ανατρεπτικοί και πικάντικοι σχολιασμοί που αφορούν στην εγχώρια και διεθνή showbiz, τηλεοπτικά νέα και αγαπημένοι καλεσμένοι που θα περάσουν από τον καναπέ της εκπομπής.

H Σίσσυ Χρηστίδου και η παρέα της: ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Νίκος Συρίγος και η Ελένη Βουλγαράκη ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους και μεταδίδουν τον ενθουσιασμό τους κάνοντας τα πρωινά του Σαββατοκύριακου ακόμα πιο όμορφα και, φυσικά, ενημερωμένα.

Γιατί το μότο του Σαββατοκύριακου είναι ένα: « Χαμογέλα και Πάλι!».

«ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!», με τη Δανάη Μπάρκα, από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 10.50 στο MEGA

Το σύνθημα κι αυτήν τη σεζόν είναι «Πάμε Δανάη!». Η Δανάη Μπάρκα έρχεται στο MEGA από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 10:50, για τρίτη συνεχή χρονιά, με την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή που έκανε τη διαφορά.

Το κορίτσι που ξεχωρίζει για τον αυθορμητισμό, το θερμό ταμπεραμέντο και την αληθινή της προσέγγιση στα γεγονότα, θα είναι και φέτος η καθημερινή συντροφιά που θα μας φτιάχνει τη διάθεση. Δίπλα στη Δανάη Μπάρκα θα βρίσκονται ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν, η παρέα με την πιο αρμονική συνύπαρξη και το πηγαίο χιούμορ.

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» θα συνεχίσει να μας ψυχαγωγεί και θα τοποθετείται με ψυχραιμία σε επίκαιρα και ευαίσθητα ζητήματα. Η θεματολογία θα περιλαμβάνει αγαπημένα πρόσωπα στις πιο ειλικρινείς εξομολογήσεις, ρεπορτάζ για την ανάλαφρη όσο και σοβαρή πλευρά της επικαιρότητας, καθώς και όλα τα τελευταία τηλεοπτικά νέα. Ξεκαρδιστικές φάρσες και απίθανες δοκιμασίες θα δίνουν και πάλι την πιο ευχάριστη νότα.

Η Βίκυ Παγιατάκη θα μας ενημερώνει για τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος θα παρουσιάζει συνταγές και ιδέες που θα κάνουν πιο νόστιμο το τραπέζι μας.

Δείτε επίσης