Media

Νέα συνεργασία για το STAR - Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού

Το Star ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρία ερευνών, GPO

Νέα συνεργασία για το STAR - Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η GPO ιδρύθηκε το 1999 και είναι Ανώνυμη εταιρία έρευνας, επικοινωνίας, μελετών και συμβουλευτικών υπηρεσιών και αναλαμβάνει τη διεξαγωγή πολιτικών ερευνών για λογαριασμό του Ειδήσεων του Star.

Ακολουθώντας τις σύγχρονες, πιστοποιημένες μεθόδους ποιοτικών και ποσοτικών ερευνών και δημοσκοπήσεων η GPO είναι μέλος της ESOMAR και εφαρμόζει όλες τις επιστημονικές μεθόδους και τους κανόνες δεοντολογίας του ΣΕΔΕΑ τόσο κατά τη διεξαγωγή της έρευνας, όσο και για την ερμηνεία, εμπιστευτικότητα, παρουσίαση και δημοσίευση στοιχείων και αποτελεσμάτων.

Με την 20ετή και πλέον, εμπειρία της, στον χώρο των ερευνών κοινής γνώμης, θα αποτελέσει έναν πολύτιμο «σύμμαχο» του Star μέσα σε ένα εγχώριο, αλλά και διεθνές περιβάλλον, γεμάτο γεγονότα που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Η GPO θα αναλάβει τη διεξαγωγή πολιτικών ερευνών για λογαριασμό των Ειδήσεων του Star, οι οποίες σε τακτά χρονικά διαστήματα θα παρουσιάζονται από τον Διευθυντή Ερευνών της Εταιρίας, Αντώνη Παπαργύρη και θα αναλύονται μέσα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα και το δημοσιογραφικό δυναμικό του σταθμού.

Δείτε επίσης