Media

Τσιμτσιλή – Σκορδά – Καινούργιου: Τι κοινό έχουν;

Με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά ολοκληρώθηκαν σήμερα οι πρεμιέρες των πρωϊνών εκπομπών

Τσιμτσιλή – Σκορδά – Καινούργιου: Τι κοινό έχουν;
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Είναι νέες, ωραίες και οικοδέσποινες πρωϊνών εκπομπών. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Φαίη Σκορδά και η Κατερίνα Καινούργιου θα βρίσκονται για μια ακόμη χρονιά κοντά στο τηλεοπτικό κοινό.

Κι αφού σήμερα ολοκληρώθηκαν οι ενάρξεις των εκπομπών με τη Φαίη Σκορδά να έρχεται τελευταία (αλλά όχι καταϊδρωμένη), διαπιστώσαμε πως και οι τρεις είχαν στο μυαλό τους το ίδιο πράγμα για την πρεμιέρα τους. Κι αν όχι οι ίδιες, οι στυλίστες τους, αφού όλες τους εμφανίστηκαν με λευκό φόρεμα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή που ξεκίνησε στις 5 Σεπτεμβρίου με το «Happy Day» στον Alpha επέστρεψε σε νέο ανανεωμένο πλατό για δέκατη σεζόν και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της. Με το πιο λαμπερό και θετικό της χαμόγελο και ντυμένη στα λευκά, η οικοδέσποινα υποδέχθηκε τους τηλεθεατές αλλά και τους συνεργάτες της Δημήτρη Παπανώτα, Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Κώστα Φραγκολιά.

Τσιμτσιλη- Σκορδά, Καινούργιου

Στην πρεμιέρα της η Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha καλωσόρισε το τηλεοπτικό της κοινό για τη νέα τηλεοπτική σεζόν με την εκπομπή της «Super Κατερίνα».

Η παρουσιάστρια επανήλθε στον τηλεοπτικό αέρα με παλιούς και νέους συνεργάτες στο πλευρό της. Μαζί της οι Γρηγόρης Γκουντάρας, Χρίσλα Γεωργακοπούλου, Γιάννης Πουλόπουλος Στέφανος Κωνσταντινίδης και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Κι εκείνη επέλεξε για την πρεμιέρα της λευκό σούπερ μίνι φόρεμα με τιράντες και αποκαλυπτικό μπούστο το οποίο συνόδεψε με ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Τσιμτσιλή, Σκορδά, Καινούργιου

Πρεμιέρα σήμερα και για τη νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ, «Πρωϊνό μας». Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε κι αυτή στο πλατό ντυμένη στα λευκά. Συγκεκριμένα επέλεξε για την πρεμιέρα ένα λευκό, midi slip dress με halter neck κόψιμο.

Ευδιάθετη αλλά με λίγο άγχος είπε αρχικά: «20 χρόνια πρεμιέρες και πάλι, δεν συνηθίζεται. Μου λείψατε. Μου έλειψε να σας μιλάω περισσότερο και να σας χαμογελάω».
«Αυτή η πρεμιέρα είναι πολύ σημαντική για εμένα, μου λείψατε. Ευχαριστώ όσους βρίσκονται εδώ. Είναι ένα καινούριο ξεκίνημα, αλλά ωραίο ξεκίνημα και χαίρομαι για αυτό», είπε με εμφανή συγκίνηση.

Μαζί της οι συνεργάτες της Έλενα Χριστοπούλου, Αφροδίτη Γραμμέλη, Άγγελος Βουράκης, Θεοδόσης Πάνου

Στα λευκά οι τρεις παρουσιάστριες, με αέρα ανανέωσης, με διάθεση για μια τηλεοπτική χρονιά με καλές ειδήσεις και όμορφες συζητήσεις. Στο κόκκινο λοιπόν ο ανταγωνισμός αλλά όχι και το θερμόμετρο.

Δείτε επίσης