Media

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Σε μια ζώνη που εμείς κάναμε ανταγωνιστική, λογικό να έρθει ο ανταγωνισμός»

Ο επιτυχημένος δημοσιογράφος μίλησε για τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, για τη σχέση του με την Ανθή Βούλγαρη και για τον δύσκολο χειμώνα που.... έρχεται

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Σε μια ζώνη που εμείς κάναμε ανταγωνιστική, λογικό να έρθει ο ανταγωνισμός»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στην παρέα της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν αλλά και όσα δεν γνωρίζουμε για εκείνον.

O δημοσιογράφος και παρουσιαστής λέει καθημερινά την πρώτη καλημέρα, στις 5 το πρωί μαζί την Ανθή Βούλγαρη από τη συχνότητα του MEGA.
«Σε μια ζώνη την οποία την κάναμε εμείς ανταγωνιστική, λογικό είναι να έρθει ο ανταγωνισμός. Ωστόσο δεν περιμέναμε όλα τα κανάλια να το ακολουθήσουν» ανέφερε σχετικά με τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές των υπόλοιπων καναλιών που επίσης ξεκινούν στις 5 το πρωί.

Όπως αποκάλυψε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο ίδιος μαζί με την Ανθή Βούλγαρη ευχήθηκαν σε όλους τους συναδέρφους τους «καλή επιτυχία» χωρίς ωστόσο ανταπόκριση.

«Είπαμε σε όλους «καλή επιτυχία», αλλά κανείς δεν μας είπε. Δεν το παίρνω προσωπικά» συμπλήρωσε.

Για την Ανθή Βούλγαρη απαντά χαρακτηριστικά: «Έχει πρωινό άντρα και βραδινό άντρα. Πήγα στη Ξάνθη να κοιμηθώ να ηρεμήσω και μου ‘ρθε γιατί ακολουθούσε τον άντρα της σε κάτι συναυλίες».

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στη μεγάλη φιλοξενία που δέχτηκε από Έλληνες ομογενείς όταν πήγε να επισκεφτεί τον γιο του στην Αμερική.

«Στη Νέα Ορλεάνη έχω μία πολύ πιστή τηλεθεάτρια που κάθε πρωί μας βλέπει και μας στέλνει μηνύματα. Εκεί όμως είναι βράδυ, μας βλέπει και κοιμάται. Και της είπα κ. Άντζελα μπορεί να έρθω».

«Τα βλέπω πάρα πολύ αισιόδοξα» είπε ο ίδιος, στην ερώτηση πώς βλέπει τα πράγματα φέτος και προσθέσε πως οι δυσκολίες του χειμώνα θα είναι γύρω από το ρεύμα και τα καύσιμα.

Όσον αφορά τις καταγγελίες που προβάλλουν στην εκπομπή, δηλώνει πως 6 στις 10 έχουν επιλυθεί. «Δεν θα έπρεπε να επιλύνονται αυτά στην τηλεόραση, αλλά όταν πας στις υπηρεσίες και σε κοροϊδεύουν…» επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Ολοκληρώνοντας αποκάλυψε πως οι πολλές ώρες δουλειάς που απαιτεί το επάγγελμά του, του στέρησαν πολλά από τα πιο απλά έως τα πιο σημαντικά. Όπως είπε στερήθηκε πολλές στιγμές από κρίσιμες ηλικίες του γιου του, ωστόσο στάθηκε τυχερός διότι εκείνος δεν του το δήλωσε ποτέ.

«Όταν βλέπεις στην οικογένεια να δουλεύουν όλοι από το πρωί έως το βράδυ, καταλαβαίνεις πως τίποτα στη ζωή δεν σου χαρίζεται. Αυτό ήταν ένα καλό μάθημα για τον γιο μου» εξήγησε.

Δείτε επίσης