Media

Γιώργος Λιάγκας: Οι χυδαιότητες που ξεχείλισαν το ποτήρι με τη Δούκισσα Νομικού

Κάτω από όποια επαγγελματική στέγη κι αν βρίσκεται, δίνει ρεσιτάλ κακού «χιούμορ»

Γιώργος Λιάγκας: Οι χυδαιότητες που ξεχείλισαν το ποτήρι με τη Δούκισσα Νομικού
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Παλιός γνώριμος απρεπών σχολίων ο Γιώργος Λιάγκας στο τηλεοπτικό κοινό, έκανε και πάλι το θαύμα του, στο πλατό του «Πρωϊνού», με τη Δούκισσα Νομικού να θέλει ν’ ανοίξει η γη να την καταπιεί.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες όταν κατά τη διάρκεια του «Πρωϊνού» ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στα προσόντα του που βρίσκονται στο κάτω μέρος του σώματός του, αδιαφορώντας για το κοινό που παρακολουθούσε την εκπομπή εκείνη την ώρα, αλλά και για όσους βρίσκονταν στο πλατό.

Ο παρουσιαστής μπήκε στην κουζίνα του «Πρωινού», και αναφερόμενος στη διατροφή που κάνει, έδωσε αφορμή για σχόλια από τους συνεργάτες τους.

«Δεν θες να γίνω όμορφος και να σε ανταγωνιστώ στην ομορφιά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και η Δούκισσα Νομικού απάντησε: «Θέλω, αλλά να σου πω κάτι, όλα είναι πολύ γοητευτικά πάνω σου» και αντέδρασε ο παρουσιαστής: «Και κάτω μου».

Η Δούκισσα Νομικού «πάγωσε» ξεσπώντας σε γέλια στην κουζίνα της εκπομπής με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να της απαντά: «Εσύ πήγαινες γυρεύοντας».

Όπως είχαμε αναφέρει τότε στο Vradini.gr, ο Γιώργος Λιάγκας που είναι χρόνια στην τηλεόραση θα έπρεπε να γνωρίζει ότι τέτοιες κουβέντες δεν λέγονται ούτε στον «αέρα», ούτε μέρα μεσημέρι, ούτε σε κυρίες!

Κι όσον αφορά τα προσόντα του, καλύτερα να το επιβεβαιώνουν οι γυναίκες του παρά ο ίδιος. Έχει μεγαλύτερο… βάρος!

Κι εδώ να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται χυδαιότητες στον αέρα από τον Γιώργο Λιάγκα.

Ήταν στο ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» όταν τα σχόλιά του ήταν απρεπή και γελοία σχετικά με το θέμα ενός φοιτητή ο οποίος αυτοϊκανοποιήθηκε πάνω σε μια 20χρονη φοιτήτρια που βρισκόταν στο χώρο της βιβλιοθήκης του ΑΠΘ και διάβαζε. Μάλιστα ο ίδιος δεν θεώρησε καθόλου κατακριτέα την πράξη του φοιτητή και η εν λόγω σκηνή είχε γίνει αντικείμενο χυδαίου σχολιασμού από τον ίδιο και το πάνελ του. Να θυμίσουμε ότι τότε είχαν ακουστεί ατάκες όπως «έσταζε το ταβάνι;», «έπεσε ο καφές του από πίσω και την πιτσίλισε».

Κι έρχεται τώρα να μας παρουσιάσει δημοσίως τα… προσόντα του.

Κάποια στιγμή και το αστείο έχει τα όριά του και καλώς έκανε η Δούκισσα Νομικού και οποιαδήποτε άλλη αν ήταν στη θέση της κι αποχώρησε από την εκπομπή.

Η γελοιότητα και η χυδαιότητα σε κάνουν πολύ εύκολα αντιπαθή, αποκρουστικό και φθηνό. Κι αν ο Γιώργος Λιάγκας πιστεύει ότι τα σχόλιά του on air, με σεξουαλικό περιεχόμενο, τον κάνουν ανώτερο, καλύτερο, προσιτό και περιζήτητο γαμπρό, ζει σε άλλον πλανήτη.

Γιατί στον πλανήτη Γη οι γυναίκες έχουν μάθει να σέβονται τον εαυτό τους.

Κι όσο κι αν προσπαθεί εκείνος, εκ των υστέρων να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, δεν καταφέρνει τίποτα παρά μόνο να γελοιοποιείται ακόμη περισσότερο, αφού αποδεικνύει πως η «συγνώμη» του λέγεται λόγω της έκθεσής του στην τηλεόραση.

Κι έρχεται η Παρασκευή και η Δούκισσα Νομικού δεν εμφανίζεται στην εκπομπή. Κι έρχεται ο ΑΝΤ1 με ανακοίνωσή του που αναφέρεται στην οριστική της αποχώρησή της από το «Πρωϊνό».

Κι ερχόμαστε στο χθες με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει:

«Όπως γνωρίζετε, φαντάζομαι το μάθατε το Σαββατοκύριακο, η Δούκισσα Νομικού δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή. Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Εγώ θέλω πραγματικά να την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη μικρή αυτή συνεργασία που είχαμε και ειλικρινά να της ευχηθώ τα καλύτερα από εδώ και πέρα, ότι και να κάνει να το χαρεί και να περάσει πάρα πολύ καλά». Και μπλα, μπλα, μπλα…

Με τον καλό το λόγο. Τώρα, που την… ξεφορτώθηκε!

Δείτε επίσης