Media

«Μια νύχτα του Αυγούστου»: Ξεκινά η πολυαναμενόμενη σειρά βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Βικτόρια Χίσλοπ

Πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στις 22:00

«Μια νύχτα του Αυγούστου»: Ξεκινά η πολυαναμενόμενη σειρά βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Βικτόρια Χίσλοπ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Πρεμιέρα για την νέα συναρπαστική σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου», που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της βραβευμένης συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Ζωή Σγουρού και το σενάριο ο Παναγιώτης Χριστόπουλου. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Γιάννη Στάνκογλου, Γιούλικα Σκαφιδά, Γιώργο Καραμίχο και Μαρία Καβογιάννη, ενώ παίζουν πολλοί ακόμη καταξιωμένοι ηθοποιοί.

Η πρεμιέρα γίνεται στην ΕΡΤ1 την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στις 22:00, ενώ την ίδια ώρα, κάθε Κυριακή, θα μεταδίδεται και στην ERT WORLD.

Η νέα δραματική σειρά 14 επεισοδίων, που αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης σειράς «Το νησί», καταγράφει τον τραγικό απόηχο μιας γυναικοκτονίας, τις αμέτρητες ζωές που σημαδεύτηκαν ως συνέπειά της, τις φυλακές κάθε είδους που χτίζει ο άνθρωπος γύρω του, αλλά και την ανάγκη για λύτρωση, ελπίδα, αγάπη, που αναπόφευκτα γεννιέται πάντα μέσα από τα χαλάσματα.

Μια νύχτα του Αυγούστου

Η δράση από την Κρήτη και την περιοχή της Ελούντας, μεταφέρεται σε διάφορα σημεία του Πειραιά και της Αθήνας, ανάμεσα σε αυτά το λιμάνι, η Τρούμπα, το Μεταξουργείο, η Σαλαμίνα, τα οποία αναδίδουν μοναδικά της ατμόσφαιρα της δεκαετίας του ’60, όπου μας μεταφέρει η ιστορία.

Δείτε επίσης