Media

Ο Τάσος Σοφρωνίου και η Σοφία Φαραζή έρχονται απόψε στο «The 2night show»

Απόψε στις 23.30 στον ANT1 με οικοδεσπότη τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Τάσος Σοφρωνίου και η Σοφία Φαραζή έρχονται απόψε στο «The 2night show»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο εκρηκτικός κριτής του «GNTM» Τάσος Σοφρωνίου μιλάει για την απόφασή του να μετακομίσει στο Λονδίνο, θυμάται τη συνεργασία του με την Isabella Blow της Αμερικανικής Vogue, αλλά και την πορεία του ως καθηγητής μόδας στη Φλωρεντία και το Παρίσι.

Επίσης, αναφέρεται στη συμμετοχή του στο φετινό «GNTM», στην επιστροφή του στην Ελλάδα, στη Βίκυ Καγιά και στον ρόλο της Σοφίας Χατζηπαντελή, δίνοντας τη δική του απάντηση στη σκληρή κριτική που δέχονται. Τέλος, αποκαλύπτει ότι ετοιμάζει το μεγαλύτερο project της ζωής του και μοιράζεται τα σχέδιά του για το μέλλον.

Στο πλατό του «The 2Night Show» έρχεται απόψε και η Σοφία Φαραζή. Η ταλαντούχα ηθοποιός εξηγεί πώς η τηλεοπτική σειρά «Big Bang» στάθηκε η αφορμή για να γνωρίσει τον άντρα της ζωής της, αλλά και γιατί πήρε τη μεγάλη απόφαση να απέχει 12 χρόνια από την τηλεόραση.

Φαραζή, Αρναούτογλου

Ποιο πρόβλημα της είχε πει ο Σταμάτης Φασουλής ότι θα αντιμετωπίσει στα 40 της; Ποιο στοιχείο τη συνδέει, οικογενειακά, με τον Θανάση Αλευρά και τη Ματίνα Νικολάου; Πώς αντέδρασε η μονάκριβη κόρη της με την επιστροφή της στην τηλεόραση; Τέλος, η ανανεωμένη Σοφία μιλάει για τη σειρά «Παγιδευμένοι», στην οποία πρωταγωνιστεί, και εξηγεί γιατί ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά!

«The 2Night Show»: κάθε Δευτέρα, Τρίτη & Τετάρτη στις 23:30, στον ΑΝΤ1

Δείτε επίσης