Media

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Mente Fuerte έρχονται στο «After Dark»

Την Κυριακή στις 23.45, στο Open με τον Θέμη Γεωργαντά

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Mente Fuerte έρχονται στο «After Dark»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο «After Dark» την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Mente Fuerte την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στις 23.45 στο OPEN.

Ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις, αφού ο Θέμης έχει ετοιμάσει όπως πάντα τα καλύτερα για τους καλεσμένους του!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έρχεται στο «After Dark» σε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης. Μιλάει για τη σειρά «Τα Καλύτερα μας Χρόνια» στην οποία πρωταγωνιστεί για τρίτη χρονιά, παραδέχεται πως έχει δεχτεί ανταγωνισμό από άντρες στην καριέρα της και θυμάται την τραυματική της εμπειρία με τους παπαράτσι.

Η ηθοποιός περιγράφει την τρυφερή σχέση της με τους δύο γιους της, Μάξιμο και Κίμωνα, δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για τον έρωτά της με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά, ενώ αποκαλύπτει στον Θέμη την επιθυμία της που είχε στο παρελθόν, να υιοθετήσει ένα παιδί.

Η πρόκληση της βραδιάς; Η Κατερίνα Παπουτσάκη απαντά όπως μόνο εκείνη ξέρει στα hate comments που έχουν γραφτεί για την ίδια στα social media! Φυσικά, δεν ξεφεύγει και από την καρέκλα του εξομολογητηρίου του Θέμη, όπου αποκαλύπτει όλες τις αμαρτίες της. Ή μήπως όχι;

Τη βραδιά θα κλείσει ο δεύτερος καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά, ο επιτυχημένος ράπερ Mente Fuerte - ο πρώτος διαμαντένιος καλλιτέχνης στην Ελλάδα με περισσότερα από 80.000.000 συνολικά ψηφιακά streams σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες με το τραγούδι "Caliente".

Ο Θέμης αποσπά λεπτομέρειες για την πολυσυζητημένη σχέση του ράπερ με την ηθοποιό Μαρία Σολωμού, ενώ ανοίγει το κεφάλαιο της απώλειας των κιλών του ράπερ, για την οποία ο Mente Fuerte αποκαλύπτει πως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στομάχου.

Τη βραδιά κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα το παιχνίδι «Δάγκωσε Τη Γλώσσα Σου» στο οποίο ο Mente Fuerte σχολιάζει με αιχμηρό τρόπο πρόσωπα του χώρου και της επικαιρότητας, ενώ προχωράει σε μια τολμηρή δήλωση για τη Μαρία Σολωμού.

Με χιουμοριστική διάθεση, ο ράπερ αντιμετωπίζει τον Θέμη και τις ερωτήσεις του στο εξομολογητήριο. Θα ακούσει αρκετές βροντές ή θα καταφέρει να μπει στο Πάνθεον του «After Dark»;

Κάθε Κυριακή, στις 23.45 στο OPEN «After Dark» και τίποτα δεν θα είναι πια μυστικό!

Δείτε επίσης