Media

Asia Express: Χριστίνα Κολέτσα και η Maria Maroulis αποχώρησαν συγκινημένες

Άκρως συγκινημένες που τα κατάφεραν μέχρι εκείνο το σημείο, αποχώρησαν από το ριάλιτι περιπέτειας του Star η Χριστίνα Κολέτσα και η Maria Maroulis

Asia Express: Χριστίνα Κολέτσα και η Maria Maroulis αποχώρησαν συγκινημένες
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μέσα από κακουχίες και δυσκολίες οι παίκτες συνεχίζουν την πορεία τους στο Asia Express, με ένα ζευγάρι να φτιάχνει τις βαλίτσες του χθες και να επιστρέφει στην Ελλάδα.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης εξήγησε στα εναπομείναντα ζευγάρια τι θα έπρεπε να κάνουν στη νέα τους δοκιμασία αλλά για ένα από αυτά έμελλε να είναι και η τελευταία μέρα πριν να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Από το συγκεκριμένο run του ταξιδιωτικού ριάλιτι εξαιρέθηκαν ο Παύλος και ο Νάσος Γαλακτερός οι οποίοι και είχαν κερδίσει την ασυλία στο προηγούμενο επεισόδιο. Δίνοντας όλοι για ακόμα μια φορά τον καλύτερο τους εαυτό προσπάθησαν να μην φτάσουν τελευταίοι στον τερματισμό και να κερδίσουν την παραμονή στο Asia Express.

Στο φινάλε του επεισοδίου, όμως, ο παρουσιαστής του Asia Expres Πέτρος Πολυχρονίδης έπρεπε να ανακοινώσει τα ονόματα των δύο παικτών που τερμάτισαν τελευταίοι και έπρεπε να επιστρέψουν άμεσα για τα πάτρια ελληνικά εδάφη. Και αυτοί σύμφωνα με την ανακοίνωση, προς έκπληξη σίγουρα πολλών, ήταν η Χριστίνα Κολέτσα και η Maria Maroulis.

Δείτε επίσης