Media

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Κώστα Μακεδόνα και την Πέννυ Μπαλτατζή στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα»

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στις 21:00 στο OPEN

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Κώστα Μακεδόνα και την Πέννυ Μπαλτατζή στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Κώστα Μακεδόνα και την Πέννυ Μπαλτατζή στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα», την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στις 21:00 στο OPEN, σε μια βραδιά γεμάτη όμορφες μελωδίες και πολλές μουσικές εκπλήξεις.

Ο Κώστας Μακεδόνας έρχεται στο «Ένα τραγούδι ακόμα» και με τη μοναδική φωνή του μάς ταξιδεύει ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Τον απολαμβάνουμε σε παλιά δικά του αγαπημένα τραγούδια και όχι μόνο. Μαζί με την Πέννυ Μπαλτατζή, σε ένα ξεχωριστό ντουέτο, ερμηνεύουν αξέχαστα τραγούδια που έχουν αφήσει ιστορία στην ελληνική δισκογραφία.

Η Πέννυ Μπαλτατζή αφήνει το δικό της αποτύπωμα στη σκηνή του «Ένα τραγούδι ακόμα» με τη θετική της ενέργεια και τις ανατρεπτικές της διασκευές. Δυνατές ερμηνείες με την υπέροχη, χαρακτηριστική φωνή της.

Η έκπληξη της βραδιάς και το ταλέντο που υποδέχεται ο Γιώργος Θεοφάνους αυτή τη Παρασκευή είναι η Στέλλα Σαμαρά. Από 14 ετών γράφει μουσική και στίχους. Έρχεται στο «Ένα τραγούδι ακόμα» με την κιθάρα της για να μας παρουσιάσει το δικό της τραγούδι.

Δείτε επίσης